Ahoj holky, maminky, chtěla bych podstoupit metodu RUŠ, máte s ní některá zkušenost?
Metoda RUŠ je metodou vědomé a logické práce s lidským podvědomím. Pomocí této metody se zcela zbavíte řady svých potíží během relativně velmi krátké doby, navíc s trvalým efektem. Je moderní, jednoduchá, praktická, logická a věcná metoda pro současného člověka. Metoda RUŠ vyřeší jakékoliv problémy psychické (emoční), fyzické (tělesné), mentální (myšlenkové).
@lucienn5
Zkušenost nemám (taky to slyším prvně), ale pokud někdo o jakékoliv metodě tvrdí, že vyřeší úplně všechno, hned a nafurt, tak to ve mně automaticky vzbuzuje nedůvěru.
Ahoj Maminko 🙂 Byla jsem na kurzu metody RUŠ1 a můžu Ti napsat, že pokud jsi rozhodnutá terapii podstoupit, je to to nejlepší , v čem může udělat člověk změnu. Pokud bys chtěla podrobnější informace, můžu napsat do zprávy mou cestu k této metodě a co mi vše změnila. ... Vlastně úplně vše. Děkuji za takové lidi jako ty.. Změníme sebe, změníme i náš svět okolo. Měj se krásně. Em
Dobrý podvečer, taky právě uvažuji že podstoupím odblokování, známí dělají tuto metodu, zvažovala jsem mezi kineziologií a metodou ruš, ale byla mi doporučena právě ruš. Taky bych si ráda přečetla vaše zkušenosti. Hlavně to není nic levného 😒
@simonek32 Urcite muzu doporucit. Muzu doporucit i kineziologii. Nejvic zalezi na tom,kdo RUS nebo kinezku dela-aby to byl fakt kvalitni terapeut. Ne vzdy jedno sezeni vyresi vse: ja jeden problem resila trikrat,vzdy s odstupem nekolika let. Podvedomi totiz pusti jen to,co je clovek v tu chvili schopen zvladnout. Kdybych se na ten problem divala ted,zas by tam bylo co resit. Je to jak loupat slupky cibule. Kazdopadne i jedno sezeni mi vzdy prineslo velikou ulevu,i kdyz po case vyvstala nutnost resit to vice do hloubky. Snad je to srozumitelne 🙂
@simonek32 Jestli do toho chceš jít, ale máš potíže s cenou, nabízím (a s dobrovolným ohodnocením) přinejmenším srovnatelnou techniku FasterEFT a to po skype (nejsi-li tedy z Brna a okolí). Info můžeš získat tu /i včetně různých hodnocení): https://www.modrykonik.cz/group/6695/
RUŠ je další vymývárna mozků...a docela drahá...p.Nejedlý je jako kněz, který vymývá mozky svým ovečkám a ty ho žerou...Holky, stačí jenom přijmout fakt, že minulost se stala, nezměníme ji, důležité je žít v přítomnosti a neřešit něco, co neovlyvním...to je celá věda! P.Nejedlý si účtuje hezké prachy za to, že vám "tlačí kedlubny" do hlavy...žijte naplno nyní a neřešte blbosti, život je krásný! 🙂
A ještě něco: pravá pomoc je nezištná, t.j. bez očekávání protislužby, t.j. zdarma, ze srdce...takže kdo vám chce pomoct, tak nebude chtít prachy...dnes je všechno čistý business...
@baysha Máš úplnou pravdu, je to jenom další business metoda na vytahování prachů z kapes lidí, co mají možná depku nebo psychický problém, traumu...
@simonek32 hledej někoho, kdo ti pomůže bez toho, aby tě připravil o prachy...tohle je čistý business...
@michelle68 souhlas!!!
metodu ruš jsem vyskoušela a je to opravdu čirý obchod pan nejedlý táta skrblík a jeho žena lakomá barka k tomu voda po které máte průjem velmi vypečený koncept sestavený z jiných terapií a velmi velmi drahý pozor nebrat jsou to podvodníci opravdu se s tím nepářou takže pokud chcete přijít o peníze a nechat se ponížit vzhuru do toho
@mazanekmahlad registrace rijen 2017, 1 prispevek ve foru, to vuuubec nevypada ucelove 😉
Nevim jestli je muj příspěvek učelový ale prostě mam s ruškou špatnou zkušenost i když je to asi k nevíře a karlik mi řekl že si za to můžu sama takže asi tak.
@mazanekmahlad Každý z nás si můžeme za to jakým způsobem žijeme a co se nám děje za "náhody"- nepochopení souvislostí. Tak ať najdete štěstí a radost ze života jinou cestou. Je to úplně normální, že každému sedne něco jiného a já to třeba naprosto respektuji. Za mě mi RUŠka změnila život a žiju tak jak jsem si vždycky přála, vám zase sedne něco jiného a máte svou zkušenost a je to tak všechno správně 🙂
A co kraniosakralni terapie?...RUS mi tedy doporucila kamaradka ktere to hodne pomohlo.Ja se ale vydala na kraniosakralku a muzu rict,ze to byl neskutecny zazitek.
@mazanekmahlad No myslím, že o účelovosti byla řeč spíš v souvislosti s autorkou (nemohu ověřit, aktuálně účet zrušen). Jako účel vypadá dotaz, nasledovaný opěvováním autorkou. Tím nijak nehodnotím RUŠ.
Co to je? to slyším poprvé ...