Holky jak resit rozdilnou velikost oci? Je to hodne videt hlavne na fotkach, v realu ani ne. Da se to operovat, treba nadzvednout vicko?🤔
Taky mám větší jedno oko, jedno ucho mám o dost větší a odstatejsi a větší nosní dírku a i jedno prso větší 🙈🤪 hlavně ze jsme zdraví !!! Zeptej se plastického chirurga jestli se opravdu trápis.
Nemusí to nic být, ale v mém případě to bylo špatnou funkci štítné žlázy....
Nikdo neni dokonale soumerny. Pokud to v realu neni moc videt, tak ho nejspise jenom moc pozorujete.
Já to nevidím ani na fotce 🙈🙂 máš hezké oči
Ja myslela, ze jde o dite 🤦♀️ Myslim, ze se potřebujete zaobirat necim jinym nez sebou a mene se pozorovat, protoze tohle jsou uplne normalni soumerne oci. Co presne byste chtela operovat, proboha?
Já mám nesoumerne oči od narození. Důvodem je, ze každé oko je jinak posazené v oční jamce. Nic se s tím dělat nedá, ani bych nechtěla. Každý máme něco. Vždyť kdybysme byli všichni naprosto perfektní, tak by to byla přece pěkná nuda ❤️
@nazka Je to videt. Hlavne teda na fotce na dokladech.
@meronym Mate pravdu, mozna resim nesmysly. Ja ten rozdil ale vidim.
Taky jsem myslela, ze jde o dite 😀 ale ja to taky na te fotce nevidim, fakt nechapu co resis?
Jsme na tom podobne, ja se s tim smirila, u Tebe to neni vyrazne videt. Je jasne, ze Ti to vadi, zkusilas to zkonzultovat s odbornikem na liceni? Mozna je to blbost, ale treba by slo pomoct na to foceni nejak nalicit oci, aby jedno vypadalo vetsi ci mensi.
@ariadna12 Ja premyslela nad plastikou vicka, nadzvednout aby to nebylo tolik videt 😞
@veroniquecz To jsem si nikdy nevšimla. 😆
Podle mne tedy potrebujete spise psychologa...
@krtikkrtovaty no vidíš 😁❤️
Uf, jak to napsat...
Asi takhle - neřeš to.