Řimbaba kapky. Máte zkušenost na migrénu či migrénové záchvaty s aurou?

noname00
12. kvě 2022

Řimbaba kapky
Dobrý den,
Ráda bych se zeptala zda někdo nemá zkušenosti s ŘIMBABOU KOPRETINOU (KAPKY) na migrénu, či migrénove záchvaty s aurou? A mohly by jste mi prosím napsat do komentářů zda vám řimbaba pomohla ať už v tabletách nebo hlavně ty kapky (tinktura)??
NIC, VŮBEC NIC JINEHO MI NEPOMÁHÁ.
Budu moc vděčná za odpověď, děkuji a pěkný den!!

andrea93133
12. kvě 2022

Ahoj, měla jsem, zkusila jsem.. nepomohlo, bohužel 🤷‍♀️ mě taky nepomáhá nic, jen to nějak přežít 🤦‍♀️

te_reza
12. kvě 2022

Měla jsem tablety a bylo to lepší.

noname00
autor
12. kvě 2022

@andrea93133 no já měla i léky na předpis a po nich mi bylo hůř...tak jsem zvědavá no je to lepší samozřejmě po týdnu ale i tak musím něco zkusit možná třeba to i záleží na člověku jako že to působí na každého jinak nebo spíš vůbec

noname00
autor
12. kvě 2022

@te_reza no koukala sem na jedny a hodně si je chválili byly i s hořčíkem 210 tablet a sice dražší ale fakt tam je kolem 30ti hodnocení tak zatím bych chtěla zkusít ty kapky

andrea93133
12. kvě 2022

@noname00 já těch léků na předpis měla už mraky, zkoušela jsem i homeo, přírodní léčbu a vše bez efektu bohužel.. a určitě to co nepomohlo jednomu může pomoct jinému, musíš zkoušet, třeba ti něco alespoň uleví.. 😉 držím palce 🍀

rnika
13. kvě 2022

Mě na bolesti hlavy kapky Řim. pomáhají, ale já nikdy nedosšla tak daleko, abych měla léky na předpis....

martt
13. kvě 2022

@noname00 Mně Řimbaba pomáhá na migrény, ale já je mám spojené s krční páteří.

lenulen
13. kvě 2022

Mela jsem Rosemig na predpis, kdyz prisly prvni priznaky, vzala jsem si, sla spat a vstala jsem uz jen s lehkou bolesti spanku. Jinak nikdy nic nezabralo.

ivetkafek18
13. kvě 2022

Ja mam tak silne migreny ze jsem nekdy musela az do nemocnice na infuze. Leky na predpis zaberou jak kdy. Ale pro ty nejvetsi bolesti mam injekce. Je to injekcni pero to si pichnu a za 20 minut je vsechna bolest pryc 🙂

snehulka19
13. kvě 2022

@ivetkafek18 mozem sa opytat na to pero ,je na předpis asi že jo ? A ako sa to volá? Dakujem 😊

dasipe
13. kvě 2022

Co zkusit CBD kapky?

ivetkafek18
14. kvě 2022

@snehulka19 Imigran injekce. V baleni je pero a 2 roztoky. Jen to nasrubujete na pero a picha se to do stehna do svalu 🙂

noname00
autor
14. kvě 2022

Holky moc děkuji za odpovědi. Dneska je to už ok po celém týdnů. Beru Řím.kapky a cítím se mnohem lip. U mě to může být více příčin migreny. Nikdy sem takovou bolest neměla až po úraze hlavy otřes mozku se to zhoršilo ale jak říkám pomohly mi až ty kapky. Prášky na předpis sem měla jen jeden den bylo mi z nich hodně zle byly pro mě silné i když byly ty nejslabší. Moc vám děkuji za ty odpovědi 👍🏼👍🏼 nikdy sem nevěděla co to taková migréna je tak šílená, bolestivá, se záchvatem apod..... Masakr vám řeknu ... Ale jsem ráda konečně jak se to uvolnilo prostě se cítím jako jiný člověk... samozřejmě v červnu sem objednaná na neurologii tak tam se zjistí snad více... Mám asi 10duvodu proč sem celý týden byla K.O. a měla tu migrénu. 🙂 ... A v pondělí jdu do práce tak jsem zvědavá a snad už to bude vše v pořádku a bude líp !!!

ivetkafek18
15. kvě 2022

@noname00 jsem rada ze ti je lip. Ja beru leky 15 let takze to je trosku juna a silnejsi lecba. Urcite at te posle na magnetickou rezonanci. Ja tak chodim pravidelne. Ted mam zadanku i na krcni chrbticu. Doufam ze je to jen prechodne a kdyz ti leky nedelaj dobre neber je . Je to silne svinstvo. Drz se 🙂

noname00
autor
18. kvě 2022

@ivetkafek18 no tak můj případ je komplikovanější no bolesti přestaly ale začalo něco jiného teď to řeším sono, ct apod takže drž palce ! Snad bude líp !

emillyhk
18. kvě 2022

@noname00 Mám kopretinu v tabletách, beru asi dva měsíce a je to lepší. Mám hodně spouštěčů, žádný sám o sobě nic, ale jak se sejdou dva, tři, tak jsem jasná 🤦‍♀️ Navíc mám migrénu při ovulaci a první den MS. Už to bylo ve fázi, že migréna každý týden, někdy častěji. Co beru tu řimbabu, tak jsem měla migrénu jen dvakrát (hnusnou, ale s nimesilem se to dalo).

ivetkafek18
18. kvě 2022

@noname00 urcite bude lip. Drzim hrozne moc 🙂