Ahoj holky, cca měsíc trpím na ranni nevolnosti. Je mi 29 let kvůli problémy se stolici jsem byla na anaskopii, koloskopii, vše v pořádku poslední měsíc mě trápí nevolnosti měla jsem od obvodního lékaře prášky Omprezol ty mi pomohly ale po vysazení se nevolnosti vrátili. Nemáte některá nějakou podobnou zkušenost a nebylo to nic hrozneho? Jsem objednaná na sonografii bricha dekuji
Příčin asi může být více. Můj muž ráno často zvracel. Na gastru taky dostal Omeprazol + doporučenou dietu. Ráno musel vynechat kávu (překyseluje a dráždí žaludek). Dál musel omezit ostré koření, česnek, tvrdý alkohol, cigarety. A taky mu pomohlo změnit práci, kde měl akorát nervy z toho, že musel dělat za 3 lidi, aby šéf ušetřil.
No teď jsem si vzpomněla na známou, co má histaminovou intoleranci. Než jí to zjistili, tak jí taky bývalo dost blbě. Takže kdoví, co to je. Může to být i nějaká alergie na potraviny.
Mám stejný problém asi 3 roky, bohužel nikde na nic nepřišli a to mě projeli skrz na skrz. 🙈🤷🏻♀️
U mě je to dost hormonální během cyklu a dost dělá taky psychika. Postupně se to trochu zklidnilo, ale žaludek cítím stále často, jen už to asi ani nějak nevnímám 😁
@marry94 jinak krev v pořádku jaterní i Pankreaticke enzymy take