ahojte je tu niekto kto mi vie povedať ake su príznaky pri rakovine pankreasu? Dakujem za odpovede
@1pomnenka fuuuu
no ja mam podozrenie ze asi to mam ..cakam na CT brucha
@tvrdamama17 Budu držet pěsti, ať je to něco úplně jiného a lehce vyléčitelného.
tchyně 70 let to měla. začalo to bolestí zad a nemohla jíst.
Držím palce, ať je to něco jiného.
A jeden pozitivní příběh, kamarádky tatínek se z toho dostal, nemá slinivku, píchá inzulín, ale jinak žije spokojený život.
@tvrdamama17 pankreasu cili slinivky? Zadne priznaky nejsou. Zname (60+) ji diagnostikovali loni zniceho nic a do 3 tydnu umrela.
Kdyz zacnou byt priznaky tak uz je rakovina fakt hodne rozjeta. Mluvim z vlastni zkusenosti. Ja naprosto zdrava nemarodici jsem mela na podzim prujem. 14 dni nic nezabiralo a 3 tyden jsem s bolestmi bricha uz jela na pohotovost. No nechali si mne tam na dovysetreni. Zaver rakovina tlusteho streva (cele ucpane nadorem) a k tomu velke metastazy na jatrech a na slinivce.
@konidana Jezisi kriste, coze?
@konidana 😧 a jake mas vyhlidky? Jak ti je ted? Jak te leci? 😶 Drz se, sympaticka konikovko 🍀
@kristyn86
@exbordelar
@lichozroutsudy
@fyii
holky diky!
Mam kazdych 14 dni chemoterapie plus biolecbu. Pry to zabira (zatim zmenseni nadoru asi o 1/4) . Cca za dalsi 3 mesice kontrolni ct a zas se uvidi co dal...
Jinak to snasim dobre. Jako je to opruz, byt 3 dny na hadickach, ale jinak se to da.
@konidana Drž se🙏 Hodně síly, abys to vše dobře dala❤️
@leiladelly Děkuji
@konidana vela sil prajem a držte sa 🙏🙏
@tvrdamama17 Diky. Tobe hodne stesti, at to neni nic vazneho😘
@tvrdamama17 a jaké máte priznaky?a kolik Vám je? Teď řeším s doktorem nepravidelne nevolnosti, tezko od zaludku 2×jsem zvracela jednou z toho s trochou krve. Jinak mám za sebou koloskopii tam vše ok
Různé. Někoho lékaři léčí 2 roky na žlučník, často bolí záda, zežloutne kůže i bělmo, časté zvracení. A když člověk najednou strašně zhubne, pak teprve pošlou na MR. Ani nenabízí léčbu, pouze tu udržovací, když člověk odmítne, za rok je konec. Věk 44 let, jen pro upřesnění. U starých lidí to může být zase jinak. Na onkologii nepřijmou, protože se tam člověk neléčil, když je problém, leží se na gastru.