Muze to byt cysta, co se pri styku podrazdi. Zkus se dovolat. Nedelala bych ukvapene zavery zatim.
@ollunka85 držím palce, já taky takhle po styku krvácela, třeba až po 12 hodinách a dva dny a nic to nebylo, ani se nepřišlo na příčinu. Pak vždycky ještě 5 dní před MS, takže vlastně pořád. Pak jsem byla půl roku bez chlapa a přešlo to nějak samo, je to už 13 let.
Nemusí to nic znamenat, nebo třeba jen cystu 😉. Jinak moje mamka tuto rakovinu měla a krvácení jako příznak tam byl, to nebudu lhát.
@eviicka a tys to tak mela vždycky než to přešlo? Já to mám teď asi posledních pulroku:(nikdy jsem před ms nespinila. Kéž bych to měla jako ty, tak nejak jsem si to doteď i rikala ze je to jen rozhozebim hormonů po porodu ale kdyz me začal bolet cipek a nepřestává to, tak uz jsem skeptictejsi:(Ztratila jsem u porodu 1,5l krve (mám 50kg) a nechtela jsem transfuzi, a dávala jsem se dlouho dokuoy, tak si rikam zda jsem nebyla tak oslabena a tělo se poddalo:(
Mohla bys napsat do poradny gynekologie a reprodukční gynekologie zde na MK, kde by Ti mohl na Tvůj dotaz odpovědět odborník. https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/poradna...
@ollunka85 nedělej ještě ukvapené závěry, ač se člověk bojí, to je jasné...
předpokládám , že máš po porodu cytologii hotovou, což je max. 6 měsíců zpět bylo ještě vše ok.... na čípek si už nešahej, ať si tam ještě nezavlečeš nějakou infekci.
V pondělí ti udělají stěry (doporučuji tekutou cytologii za příplatek, tak odhalí lépe změny na čípku), ... držím palce, ať je to jen banalita
@ollunka85 ahoj 🙋🏽♀️ já mám nalezeno Hpv virus s hodnotou 16, což je rizikové značení pro rakovinu čípku. Rozhodně žádné krvácení nebo jakékoli příznaky jsem neměla. Naopak, šla jsem normálně na vyšetření, kontrolu, na gyndu, ze steru byly zjištěny změny, za 3mesice jsem šla znovu, bylo to ok a za další 3 měsíce znovu změny, kdy už mě bylo posláno na detailní vyšetření do nemocnice, kde mi odebraly štěpy z čípku, poté mi bylo řečena operace, ale nedala jsem se a šla do jiné nemocnice v jiném městě na specializaci a dopadlo to nakonec dobře, bez operace. Ovšem jsem každé 3mesice hlidaná a díky těm vyšetřením jsem měla pozastaveno otěhotnění. Každopádně trochu strach potlač, nemyslím si, že zrovna tohle musí být příznaky rakoviny čípku. Jak píšou holky, může to být cokoli a taky vůbec nic. Ale držím pěsti ✊🏼 bude to dobrý, uvidíš 🍀
@ollunka85 ahoj, možná pro uklidnění, pokud máš čerstvě po porodu, tak může to být ještě nezahojené poranění, klidně i poranění čípku. Já ho měla poraněný po prvním porodu, dokonce byl i šitý a styk měl bolel dlouho a občas jsem spinila. Hlen po tom poranění rovněž zesílil a po druhém porodu mám toho hlenu docela hodně. Na stěru čípku jsem byla a vše v pořádku.
já teda krom špatných výsledků z cytologie, které jsem měla 4 roky žádné jiné příznaky neměla
@ollunka85 mate zmeny na cipku?co byste potrebovala vedet?