Včera jsme přiletěli z Řecka, celou dobu mě neúnosně štípali komáři. Některé kousance jsou velké, protože jsem si je rozskrabala, některá malé, do toho mám ale na zádech i na jiných místech kde mám stipance takové malé pupinky, jedna se taky o stipance ? Nebo mám nějakou alergickou reakci, plet se mi taky trosku zhoršila, nevím jestli to má nějakou souvislost ale jsem z toho taková nesva, doktora určitě v plánu mám, jen nevím jestli se tam dostanu tento týden. Tak jestli jste někdo neměli podobny problém nebo zkušenosti co by to mohlo být 🙂
@amazonkajanik achich :( nikdy jsem to neměla, no každopádně by to dávalo možná smysl, poslední týden mám tolik stresu ze bych se ani nedivila kdyby to bylo z toho. Jdu to napatlat tím co si dávám na oblicej a snad to bude v poho 😅 Napadla mě ještě změna klimatu
@vivi005 může to být. Jak jsi psala,že se zhoršila i pleť,tak to může souviset. Mě pomáhá to řádně vyčistit(dřív bývaly alko pletove vody,dnes Alpa 😁) a pak namazat zinkovou mastí co mám na atopicky ekzem
@vivi005 že by akné?
Něco podobného mám,ale už léta a mnohem víc a je to akné