Psycholog, psychoterapeut. Pomohl vám?

28. lis 2024

Ahojte, pomohl vám někomu psycholog, nebo psychoterapeut..? Jsem smutná, mám úzkosti, možná i deprese, zkoušela jsem již volně dostupní produkty, nic nepomáhá.. já už se nechci trápit, léky zatím ale nechci... Proto rozmýšlím nad psychologem, psychoterapeutem.. Máte někdo zkušenosti, dobré, nebo špatné? Popřípadě poradíte někoho ve Zlíne?

felis
28. lis 2024

Jsem v terapii 10 let. Odbourala jsem spoustu traumat, uzkostnych atak... a i když se mi v zivote zrovna nic nedělo, tak bylo fajn, na terapii jit a pokecat-zrekapitulovat, co se povedlo. Naopak když se delo, a že se mi toho delo hodne, tak to byla taková první pomoc. Chodím do Prahy, ve Zlíně bohužel nikoho neznám. Nicméně, pokud citis, že takovou pomoc potřebuješ, tak ji vyhledej.

lv
29. lis 2024

Ano, pomáhá to. Samozřejmě v kombinaci s léky nejlíp, ale i samotná terapie je velkým přínosem. Jdi, bude ti lépe.

konidana
29. lis 2024

Psychotetapie pro mne je velmi prinosna, zejmena ve slozitejsich obdobich zivota, kdy mam tendence spadat do depresi.Ale ma jediny hacek, nekdy se nepodari najit psychitetapeuta hned takoveho ktery ti sedne. Nesmi se to vzdat! Dobry psychoterapet totiz neni jako dobry chirirurg, ktwry te odoperuje kazdy dobre. Psychoterapet ti musi sednout jeho pristupem a lidsky, kazdy jsme trochu jiny a kazdemu sedne neco trochu jineho...

luhana
29. lis 2024

Zkus paní Martinu Trojanovou. Ordinuje v Praze a v Lukově.