Děvčata právě mi skončilo šestinedělí a od porodu mám prakticky pořád průjem. Sice tak jednou denně, mám dvakrat, ale řádně mě prožene. Předtím křeče v břiše, které po vykonání potřeby pominou. Máte s tím zkušenost? Co vám pomohlo? Koupila jsem Hylak ale žádný efekt. Děkuju za vaše rady
@pavlinecenka no tak to je super :O já teda nehubnu. Co jsem přišla z porodnice tak váha stojí. Teď jsi mě pěkně vyděsila.
To sem nechtel te vydesit. Jen proste je možné vsechno .. a radsi nic nepodcenit .
@pavlinecenka a kdy tim kamaradka začala trpět?
No prave rikala ze skoro hned . Chytlo ji to uz v sestinedeli.
@pavlinecenka ach jo. To mam teda vyhlídky. A kdy s tím šla k Dr?
@agnes2ivory ano se neptej sla.tam.snad az po.pul.roku a uz to mela dost špatné. Radsi nekam zajdi ,samozřejmě to muze byt jen nejaka prkotina .
@pavlinecenka do háje
Není to normální většina trpí spíš na zácpu než se všechno srovná.Nech se vyšetřit.
@pavca1982 zácpu jsem měla ten první týden po porodu. Dík za radu.
Ja to mela taky tak..
Taky to tak mam uz rok a pul, od porodu mi to zustalo. U dr. vse v poradku. Ale po snidani temer nemuzu vyjít z domu...A po vykonani potreby. 😂
@maarkeetkaaa fakt? A jak dlouho? A co to nakonec pomohlo?
@agnes2ivory Docela dlouho mozna tak dva mesice, ja to prikladala i stresu a nervum... Odeslo to samo
@maarkeetkaaa ty jo. To je taky dlouho teda.
kliiiid, tělo se může čistit ještě, měla jsem pár dnů před porodem a po porodu taky občas několik týdnů, nervíky z případných diagnóz můžou stav zhoršit. Pak to přešlo samo, tak hlavu vzhůru.
Tak já to mivam taky. A většinou je to stresem. I když sem relativne v klidu. Chvilku jsem pila meduňkový čaj a bylo po problému. Pak trocha stresu a je to zpátky.
Kamardka tak taky trpela prujmem , zacala hubnut a nkonec zjistili ,ze ji porod rozjel crohna. Je lepsi zajit k Dr at vas prohledne.