Ahoj holky,
ve zkratce si myslim, ze mi definitivne preskocilo.
Od lonskeho ledna 2022 jsem byla na sonu prsou 6x!!!!!!!!
Poprve v tom lednu jsem byla protoze jsem si nasla bulku, nakonec neskodna cysta…další vysetreni byli uz proste prostoze se mi furt neco nezdalo😥vysetreni si platim, snazim se delat si pokazde po menstruaci ale proste pokazde mam problem… Naposledy bylo sono 4/2023, a ted jsem si zacala prsa zase prohmatavat a proste prijde mi ze cim vic saham tim vic je ta prsni zlaza zdurela🙈🤷♀️
Myslite, ze je to mozny? Samozrejme uz jsem zase psala email do Berouna kam chodim, jestli mi daji termin….Realne potrebuju vedet, jestli se nekdo taky takhle hlidate a resite kazdy mesic🙈mne uz ty prsa tak boli, ze fakt nevim co je dobre a co spatne….ted teda bych sla po pul roce a uz mam hruzu, ze tam neco bude….🙈😥🤷♀️
Proč to zakládáš znovu? Už u příspěvku s pocením jsme ti psaly, že to máš řešit s psychiatrem a psala jsi, že jsi objednaná. Neřeš prsa a pocení, ale hlavu.
@leila7 Proč takhle hned hnusně že je blázen? Víš co lidí má různé psychické onemocnění, panické ataky atd? Souhlasím s tím aby navštívila psychologa/psychiatra, ale neurážela bych že je blázen.
@klokanka31 v pohode ale dekuju za zastani…ani jsem objednana ale bohuzel musim cekat a asi sintohle zaslouzim.
Ne tohle si nezasloužíš.
Uz jsi tady jednou psala radsi bez k psychiatrovi nez na sono.jsi blazen