Jaké máte zkušenosti s aplikací injekce Provera a jak dlouho ji případně užíváte? Prý doporučuji max. 3 roky Já už neplánují otěhotnět, a nejraději bych o menzes uplne přišla, vek 37 let..důvody dlouhá ms a PMS atd. Existuje případně nějaká injekce k trvalému zastavení menzesu? Můj gynekolog nejraději předepisuje klasické pilulky a tak hledám jak dál...
Uzivala jsem ji pred prvnim tehotenstvim cca 8 let, max mi to vyhovovala, bez mesicku, bez gyn infekci, bez premenstruacniho syndromu, po prvnim tehu jsem se k ni chtela vratit, ale moje telo uz bylo jine, nesedla mi, porad jsem spinila a bolivala me casto prsa
Zatím jsem po první injekci a zítra si jdu pro další. Cítím se po ní lépe, měla jsem hodně silnou ms, teď občas trošku špiním- jenom na papíře při utření. Velmi slabou ms jsem měla v prosinci, ale s tím jsem počítala, měla jsem cystu a dr upozorňoval, že jak praskne, bude slabá ms i přes injekci. Někomu to sedne, někomu ne. Já mám hodně estrogenu a injekce je super,už se nemusím trápit silnými ms, nespavostí, návaly hoka, depkou.....
Kdo nechce ms , nemá ji, ale já jsem i tak sem tam špinila, krvácela, pak jsem ji vysadila a i rok po vysazení mám tak nepravidelný cyklus, že lituju, srovnávat se to může 2r
@clarres Já to užívám od července 2020 a ms nemám 🙂