Prosím o radu🤦‍♀️ 8 dní zpoždění. Nemáte podobnou zkušenost?

8. čer 2020

Zdravím děvčata, mám dotaz, jsem bezradná.
Minulý měsíc, jsem měla měsíčky jen 2 dny a to celkem slabě🙄, nějak jsem to neřešila, další měsíčky měly být teď 31.5. a dnes je to už 8 dní, co mám zpoždění. Test jsem dělala 3 dny zpět a byl negativní, takže vůbec nevím, co to může být, bolí mě šíleně prsa a mám chvílemi bolesti v podbřišku, jako bych to měla dostat.
Neměla nějaká z vás taky takový problém?
Na gyndu půjdu v úterý, jen mě zajímá zda jste to tak měla nějaká z vás 🙄

miba10
8. čer 2020

Udělej test znovu. Mohla si mít posunutou ovulaci.

mona91
8. čer 2020

Já mám 10.den zpoždění ale ovu testy mi vyšli pozitivní v době kdy jsem měla začít menstruovat takže čekám, počkám asi ještě 4 dny s testem a uvidím

autor
8. čer 2020

@mona91 já ovu test nedělala, přijde mi to divné. Nikdy jsem takové zpoždění neměla a takovou bolest prsou už vůbec ne 🙄

michaela1990xx
8. čer 2020

Zkuste jeste jeden test.

autor
8. čer 2020

@miba10 tak jsem test dělala od značky pepino a negativní.. Už vážně nevím, jsem fakt z toho hotová, ty prsa bolí šíleně a do toho ještě bolest podbřišku a zad 😣😣

karla2015
8. čer 2020

ja sem mela ted zpozdeni 8 dni, pred 3 mesici jsem prestala brat atk, takze to mam asi rozhazene (i kdyz predti to chodilo vzdy na cas), zacala sem totiz vic cvicit a hodne behat, tak to pricitM tomu. Jinak me cely tyden meskani chvilemi bolel podbrisek a zada jako bych to mela dostat, prsa jen trochu. Ale kdyz jsem byla tehotna, tak bricho bolelo podobne jako pri MS a prsa byly obri, to sem poznala i bez testu.

miba10
8. čer 2020

Pepino moc v lásce nemám. Nejraději mám testy Livsane z Benu lékárny. Nikdy neudělali falešný výsledek. Mamatest mi ukázal ducha až týden po vynechání

autor
8. čer 2020

@miba10 děkuji moc za odpověď ☺️ zítra jdu na tu gyndu, tak jsem zvědavá 🙄 jsem z toho nervózní..

miba10
8. čer 2020

Držím palce a dej vědět jak si dopadla

autor
10. čer 2020

@miba10 ahoj, tak jsem na gyndu ani nedošla, protože jsem ráno dostala menstruaci ☺️

miba10
10. čer 2020

To mě mrzí 😔držím palce ať to vyjde v dalším kole 😉