Krasny den devcatka /maminky.. Od porodu jsem nesnesitelná hlavně sama sobě a okolí.. Byla jsem klidný člověk než sem porodila a změnila jsem se dle mého v psychopata...malemu jsou 2.5 je uzasnej obcas zlobivy ale ja jsem vybusna a neustále rvu az me několikrát napomina chlap.. Byla jsem u psychiatra mela AD a to mi bylo ještě hůř tak půl roku neberu a brala ja cca 3mesice..nevíte co by mi pomohlo strasne me tk trápí a pak po nocích placu.. Myho chlapečka a chlapa miluju nadevše.. Dekuju za každou radu!!
@lv mam mírnější uzkosti ale dokážu je ovládat kdyz se o mě pokouší.. Ale beru od porodu antikoncepci a ted sem tu narazila na zajímavý článek že spouste žen to dělá prave ona.. Tak zkusim vysadit to je to nejmenší a potom nejsilensji magnezko co dají v lékárně.. Ja ja opravdu jinak strasne hodny člověk nechapu to a nenávidím se za to me výbušné chování.. 😞
tady je diskuze o antikoncepci a psychice https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/antikoncepce-je-mozne-ze-se-pri-brani-zmeni-psychika/
@levandule_k dekuju zlatíčko!!! Jdu číst ❤️
@levandule_k tak to jsem dneska cetla přímo toto před chvilkou a zjistila jsem kde bude asi velký kámen úrazu.. Ona je fakt úžasný jak dokáže pomoc v dnešní době internet❤️třeba mě vysazení celé antikoncepce vyleci🌹
@lokin1991 ahoj, já mám taky problém s výbuchem vzteku a celkově se zvládáním toho, když se malej nechce přebalit, nebo se nechce oblíkat. I na manžela jsem dost často hnusná. Pořídila jsem si teď kurz nevychovy, abych zkusila s malým jednat trošku jinak, protože asi jak to vidí u mě, tak i on zacina byt agresivní. Taky mě to moc trápí a nevím si s tím rady. Já ale antikoncepci neberu takže u mě bude asi pes zakopanej někde jinde.
@lokin1991 mne třeba konkrétně HA přesně tohle dělala ;) Znovu po letech jsem ji zkusila před svatbou kvůli pohodlnosti, dovolené potom a tak, no malém jsem se nevdala, jaká furie jsem byla.. ;) Vysadte ji, pravidelně si dělejte cas sama pro sebe - pravidelně! Alespoň jednou tydne vypnout ;)
A chodte na terapii a mluvte o pocitech, co prozivate.
A uvidíte, ze to přinese ovoce 🙂
Kamarádce to dělala hormonální nerovnováha po porodu (strašně jí to skákalo od cca půl roku do 2 let prcka), řešila to čaji a s gynekologem.
@lokin1991 co diagnostikoval psychiatr? Chod na terapii, at se ti podaří zvladat stres lépe a ten se nepřetaví ve vztek.