Program Mamacore - máte s ním zkušenosti?

cila9
16. kvě 2021

Ahoj,
zkoušela některá z vás mamacore program? Stojí to za to? Mám jen na lehkou diastázu a chtěla bych se povyslého pupíku zbavit.

vikaleo
16. kvě 2021

Tke pockam, jestli nekdo napise sve zkusenosti🙂. Zatim jsem zkousela 7-denni vyzvu a prisli mi ty cviky, ze jsou dost ucinne, cvicim uz je 4 tydny a citim se lepe. Cekam, az poslou nejakou slevicku na tu 70-denni vyzvu🙂.

tali85
16. kvě 2021

@cila9 ahoj, já jsem dnes začala 22. den, tak to asi nedokážu úplně posoudit. Diastazu mám lehkou, ale když nic jiného, aspoň jsem se začala každý den hýbat i jinak než jen chůzí a pobíháním za dětmi. 🙂 Po odcvičení core si přidám ještě pár jiných cviků.

tali85
16. kvě 2021

@vikaleo já myslela, že tu slevu nabídnou pokaždé po odcvičení té týdenní výzvy, co je zdarma?

vikaleo
16. kvě 2021

@tali85 to jo - ale jen 35%, ja jsem tam registrovana uz asi rok a obcas mi prisla slevicka i 60%, tak pockam🙂. Kdyby do cervna neprisla, tak asi do toho pujdu i s temi 35%...😉

vikaleo
16. kvě 2021

Nasla jsem teda na internetu jeste dve pani, co pracuji s diastazou, ale musi se schazet osobne, a to s detmi moc nejde nejak pravidelne... Jinak si myslim, ze muzi vetsinou davaji i vetsi zatez🙂

cila9
autor
16. kvě 2021

@cila9 teď mají akci 50% za 2790,-. Akce platí ještě jeden den a do 30dnu vrací peníze,pokud člověk není spokojený. Zkusila jsem taky první týden a ačkoliv cvičím jógu a tak podobně, cviky mi přišly opravdu účinné. Proto mě zajímalo, jestli to někdo dal celé.

aniea
16. kvě 2021

Ahoj, já cvičila podle mamasport, tam je to o dost levnější a zdály se mi ty cviky lepší než na tom mamacore, to jsem zkoušela taky, jen ten týden co byl zdarma, ale to jsem hned vzdala. Diastaza se mi zlepšila, je apson o půlku menší ale teď už mi to cvičení tak nejde, no ale asi bych měla pokračovat dál.

swan42
16. kvě 2021

📌

cila9
autor
16. kvě 2021

@aniea mamasport má online kurz za 500,- ale za 50 minut, což je ještě dražší za lekci než mamacore. Ale třeba jste narazila na lepší program od mamasport.

tali85
17. kvě 2021

@cila9 tak ještě pár týdnů a dám vědět. 😀