Přírodní antidepresiva, poradíte?

zutinka
10. únor 2017

Ahoj,nevim zda to jsem patpatří.Poradite mi nekdo nějaká přírodní antidepresiva?Jsem porad ve stresu,nervy pracujou!!!Moc dekuji

codal
10. únor 2017

Persen, ale nevim jestli se smi pri kojeni... homeopatika,ale nazev nevim,ja brala Chamomilu homeopatika,kdyz jsem se nemohla rozkojit a byla jsem z toho na nervy,ale nevim,jestli je to univerzalni na stres,pripadne Bachovy esence...

viki788
10. únor 2017

@zutinka A nechybí ti třeba nějaký minerál v těle? Já jsem se vnitřně třepala,pořád takové napětí,špatná nálada,bušení srdce,únava... no a chyběl mi hořčík a draslík. Používám Magnosolv na předpis a ještě draslík ,už rok a jsem v pohodě 🙂

kusanagi87
10. únor 2017

Údajně je nejlepší třezalka (čistá) od Dr.Kneipp. Manželovi ji jako první doporučil psychiatr. Chamomilla od Boironu se myslím obecně při stresu a vyčerpání a nervozitě může, včera jsem se na něco podobného 1 okem dívala.

annasmyckova
10. únor 2017

hořčík -Magnesium lacticii -je to nejlevnější a volně prodejné, pomohl mi na spánek, na neklid i cukání víčka (to je můj ukazatel, že mám nervy na pochodu)

mahev
10. únor 2017

@viki788 můžu prosim vĕdĕt za jak dlouho jsi pozorovala zlepšení, já zrovna začínám🙂

lusyy
10. únor 2017

Dobromysl od dědka kořenáře, stimaral od Energy, nervamin nebo levamin od Diochi.

leki
10. únor 2017

Nervamin od Diochi (viz lusyy) mi pomohl

viki788
11. únor 2017

@mahev Během třech týdnů 🙂 Pravidelně jeden sáček denně,přestal vnitřní třes,napětí,sklidnila jsem se,zlepšilo se dýchání. Tak hodně štěstí!! 🙂

mahev
11. únor 2017

@viki788 dĕkuji,🙂

spajkina
20. únor 2017

Nemá někdo zkušenost s tabletami Allegra comfort ? 🙂

zdenka_novotna
5. bře 2017
Uživatel zdenka_novotna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zdenka_novotna.

Mohla bych poradit s bylinnymi produkty 🙂

dura175
5. bře 2017

Třezalka je na nervy dobrá, jen se nesmí brát společně s HA - může snížit účinnost. Celkem neznámou je rozchodnice růžová, neboli rhodiola. Na nervy taky super.

zuzaaaaa
5. bře 2017

Persen je fakt dobrej😀

barumat
5. bře 2017

Třezalka hlavně pozor, způsobuje citlivost na slunce, takže třeba opalování může dopadnout zle. Na vnitřní napětí a špatný spánek bych taky nejdřív zkusila nějakou kombinaci s hořčíkem. Pokud jsou fakt deprese, mám taky super zkušenost s Persenem.

katarina94
12. dub 2017
Uživatel katarina94 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od katarina94.

mne pomáha aj na energiu a tak celkovo by som odporúčila dať do stravy, manžel si chvíľu zvykal na chuť ale teraz už úplne v pohode.
https://www.himalyo.cz/aktuality/tradicni-cinska-medicina-9

koran2
31. črc 2020

@zuzaaaaa ahoj, prosím Ťa ten Persen Ti pomohol od akého stavu? Ja mám úzkosti a miernejšie depresie, príčinu poznám a práve nedá sa odstranit.. moc ďakujem

marky232
23. dub 2023

@zutinka hořčík v DrMax jsou to malé pytlíky a rozpustí se v puse, taky důležité hodně pít mi doporučila magistra...to taky hodně ovlivňuje psychiku