Ahoj,nevim zda to jsem patpatří.Poradite mi nekdo nějaká přírodní antidepresiva?Jsem porad ve stresu,nervy pracujou!!!Moc dekuji
Údajně je nejlepší třezalka (čistá) od Dr.Kneipp. Manželovi ji jako první doporučil psychiatr. Chamomilla od Boironu se myslím obecně při stresu a vyčerpání a nervozitě může, včera jsem se na něco podobného 1 okem dívala.
hořčík -Magnesium lacticii -je to nejlevnější a volně prodejné, pomohl mi na spánek, na neklid i cukání víčka (to je můj ukazatel, že mám nervy na pochodu)
Dobromysl od dědka kořenáře, stimaral od Energy, nervamin nebo levamin od Diochi.
Nervamin od Diochi (viz lusyy) mi pomohl
Nemá někdo zkušenost s tabletami Allegra comfort ? 🙂
Mohla bych poradit s bylinnymi produkty 🙂
Třezalka je na nervy dobrá, jen se nesmí brát společně s HA - může snížit účinnost. Celkem neznámou je rozchodnice růžová, neboli rhodiola. Na nervy taky super.
Persen je fakt dobrej😀
Třezalka hlavně pozor, způsobuje citlivost na slunce, takže třeba opalování může dopadnout zle. Na vnitřní napětí a špatný spánek bych taky nejdřív zkusila nějakou kombinaci s hořčíkem. Pokud jsou fakt deprese, mám taky super zkušenost s Persenem.
mne pomáha aj na energiu a tak celkovo by som odporúčila dať do stravy, manžel si chvíľu zvykal na chuť ale teraz už úplne v pohode.
https://www.himalyo.cz/aktuality/tradicni-cinska-medicina-9
Persen, ale nevim jestli se smi pri kojeni... homeopatika,ale nazev nevim,ja brala Chamomilu homeopatika,kdyz jsem se nemohla rozkojit a byla jsem z toho na nervy,ale nevim,jestli je to univerzalni na stres,pripadne Bachovy esence...