Ahoj všichni. Neporadí mi někdo , na jakého lékaře se mám s tímto problémem obrátit? Trápí mě už několik let a posledních pár měsíců mě to začíná omezovat. Není to úplně přeskakování pantů ale spíše jakoby mi čelistní kloub nedržel v jamce. Nemůžu si zívnout, u zubaře otevřít pusu .. po porodu se to dost zhoršilo . Zkoušela jsem i různá mimická čelistní cvičení , jestli třeba jen není zkrácený sval . Prd platný.
Zkuste si nechat odblokovat páteř, já to měla v pubertě,bylo to hrozný a pak mi jeden léčitel řekl, že to mám od páteře,odblokoval mi ji a to byla úleva, najíst se,moci si zívnout,...
Zubar, da ti zadanku na stomatochirurgii. Resi se to takovou dlahou a az kdyby to bylo vaznejsi tak se tusim davaji opichy, prip. pak chirurgicke reseni.
Doporučuji otvírat pusu minimálně , nejlépe nemluvit ,jíst jen kašovitou stravu , pokud to nepřejde je to na stomachiru , jak již dámy výše píšou .
To mám něco podobného už pár let. Zvykla jsem si. Dvoji zubaři mi řekli, že to nic není. :-/ Nicméně třeba rohlík nesním.
@dominikaanovakova Mám něco podobného, jakoby mi tam lupe a přeskakuje. Zubařka mi dala žádanku na čelistní kliniku, jdu tam příští týden, tak jsem zvědavá.