Ahoj,máte někdo zkušenosti s práškama Detralex?Mám bolest zad a jdou mi bolesti i do nohy.Mám těžké nohy.Pomohli by mi?Děkuji
@tattiana9 na bolesti zad užívám aulin a jde mi o ty nohy na bolesti.Tak by mi mohl pomoct na bolesti nohou.Děkuju
Detralex se předepisuje mj. i na pocit těžkých nohou. Nicméně bolesti nohou můžou mít sto různých příčin...
Není trochu validnejší odborník na nasazení Detralexu tvůj ošetřující lékař? Než maminky na modrém koni?
@drep já jen chtěla věděk k čemu je a zkušenosti.Jestli že je máš a podělíš se s námi,tak budu moc ráda😊
@gats mám bolesti nohou od zad a dlouhé stání a chození.
Ja bych řekla, že na bolest nohou ti nepomůže,predepisuje se především kvůli křečovým žilám,hemeroidum(coz je v podstatě taky taková krécova žila), řekla bych že primárně na bolest to prášky nejsou, spíš na posílení těch žil a pokid tě nohy bolí od zad,tak ten Detalex je ti k prdu
Jsem doktor, Detralexu jsem napsala kvanta, ale bohužel nevlastním křišťálovou kouli, takže nepoznám, jestli by ti lék pomohl🙈
@drep děkuji.Beru i hořčík,ale asi je to málo.Mám vyhřezlou plotynku a jde mi bolest do nohy.A teď hodně.Nevíš ted,co by pomohlo.Milgammu N nemohu,mám alergii na arašídy.Nějaký doplněk stravy a jaký?Děkuji
znova, nevím. Potřebovala bych celou anamnézu, potřebovala bych fyzikální vyšetření, podle toho stanovuje léčba
Pokud se nemýlím, tak ten ti na bolest zad asi moc nepomůže, užívá se při hemeroidech, bolestech nohou nebo křečových žilách.