Ahoj,
co vám pomohlo na prasklý konečník?Jaká mast,nebo čípky?Co čípky Proktis M,máte zkušennost?Děkuji.
mě pomohla faktu mastička a čípky. je to ale běh na dlouho trať - musíš se hodně starat o stravu, aby stolice byla řidší, ať se zbytečně nedráždí konečník, pak větší hygiena kvůli infekci. než se to zahojí, tak to docela dlouho trvá
mně po všech mastích pomohl Hemagel
Ja mohu doporucit Dobexil H, jsou cipky i mast, sedaci koupel v dubove kure a jako pise megy - uprava stravy, at je mekka stolice. Prip. zvazit uzivani Detralexu - je na Rp.
Děkuji všem za odpověďi.Má to manžel,Detralex bere,mast a čípky Faktu mu nezabrali,tak pátrám dál co by mu pomohlo.
@numesulidu já myslela, že dítko... zkuste ten hemagel, prý je to malý zázrak
Tez jsem si tim prošla a vím co to je... pri kazde dalsi navsteve na zachode peklo a slzy..uz jsem se tam bala i jit.. nic nezabiralo a kdyz se mi to konecne trochu zatahlo sla jsem na velkou a bum :( takze za me doporucuju nadopovat se magnezkem aby byla uplne ridka stilolice..misto jedne tablety jsem jich brala treba 5.. upravit stravu..jodne vlakniny..pit..koupit dubovou kuru ci nějakou jinou masticku a mazat a mazat... cipky jsou k nicemu je to venku..a detralex... nechala jsem si ho předepsat u praktickyho..
Vyzkoušíme všechno,ale asi to bude na dlouho......
JJ,Detralex mu píše obvoďačka,ale asi to chce brát dlouhodoběji než to zabere.
Urcite... he to na dyl ale posili to... dulezity je at to furt nepraska.. zkuste to magnezko...je to fakt jak projimadlo... a to jedine me zachránilo pak jsem mazala gelem z dub.kury..
Magnezium mu naordinuju taky 🙂
Nam Dr. doporucila hemagel a super rychle dcerce zabral 🙂
Na praskliny, fistuly na/v konecniku je najlepsia kalciova mast. Vyborne hoji, dobre je pouzit aplikator, ktory mast vpravi hlbsie. Maste na hemoroidy zvyknu praskliny rozdrazdit. Tie sa hodia na zmiernenie opuchov.
@numesulidu Bepanthenem mazat