Ahoj maminky, dnes me chytla velka bolest v podbrisku, podle dr. je to praskla cysta, meli jste ro take nektera? Zanet tam neni ale brala mi krev na hcg, tehotenstvi nevyloucila, mate s tim nektera zkusenosti? Kdy vam bolest ustoupila? Dekuji, jsem z toho docela vykolejena, moc mi toho nerekla.
Mně praskla cysta dvakrát. Dvacet minut silena bolest, ale pak ustupovala a celkem rychle. Řekla bych, na otěhotnění to vliv nemá. Nevím, nejsem doktor. ...ale není to nic vazneho. Dneska celkem bezna vec 😉
@lenbenn dekuji 🙂 trosku jste me uklidnila 🙂 vsude jsem dnes cetla jak museli zenskyma operaci, tak snad to bude dobre...
Kdyby se něco dělo, určite by Vám řekli. Doporučili Vám aspoň klidovy režim?
@lenbenn jojo manzel si dnes vual volno v praci a stara se o malou, prosim vas nepamatujete si zda z vas neco vytekalo?
@bartovaandrea To už nevím. Ale řekla bych, že ne.
@bartovaandrea Zrovna včera jsem byla s cystou u mudr. Asi rok (dva?) zpět mi našla 5cm cystu a říkala, že před menzes mi pravděpodobně praskne. měla jsem od půlky cyklu bolesti podbřišku, a v noci před menstruací to přišlo - nevědět, že mám cystu, jedu na pohotovost, bolesti podbřišku hrozně vystřelovaly do křížů, hodně se to podobalo kříž.kontrakcím co jsem měla při porodu.... Po X hodinách najednou "klid". Za pár měsíců znovu zas před menzes....a teď v neděli zase, ale už mě to pobolívalo od rána, večer už dost, ve 4 jsem usnula vyčerpáním, v 5 jsem se vzbudila a bylo po bolesti....jenže pak jsem začala zvracet a četla si ty scénáře na netu 😀 K mudr. jsem se nemohla dovolat, tak jsem vyrazila (stejně jsem potřebovala předpis na HA). V břiše nic vidět nebylo, prý se to už asi vstřebalo (byla jsem až odpo), a prý se může prasknutí projevit krvácením či "špinavou vodou", která vytéká....
@blanka.k diky 🙂 podle dr.i ten vytok co mam k tomu muze patrit, mam si akorat hlidat teplotu abych nemela. Tak snad uz zitra budu pouzitelnejsi 🙂 abych se mia starat o dcerku 🙂
A za jak dlouho se vam postestilo otehotnet?