Zdravím holky. Myslíte že by 3 dny po očkování mohl vyjít pozitivní antigen ze slin? Jinak žádné příznaky a druhá čárka výrazně slabší :think: :think:
ano, i do týdne od 3. dávky lze mít pozitivní pcr..., nakazit se lze i přes očkování nebo před očkováním. Očkování pozitivitu nezpůsobí
Jestli se ptáš, zda můžeš mít Covid - ano muzes. Jestli se ptáš, jestli je test falešně pozitivní a zachycuje prostě zbytky po očkování... No... Pokud dobře rozumím tomu, co obsahuje očkování a co zachytává ten test, tak může, ale koncentrace látky z očkování by neměla být dostatečná k pozitivnímu testu... Pravděpodobnější je varianta, že tím antigenním testem chystáš nějaký jiný virus, který na sliznici máš (některé "rýmy" to dělají).
@cilkat ano o tom sem také četla. Tohle byl test ze slin. A ten pokud vím má spolehlivost asi nejmenší...a ptám se i proto, že v okolí mám známou která potřebovala test, jenže v tu dobu byla asi dva dny po očkování. A antigenní test ukázal pozitivní výsledek. Byla úplně bez příznaků tak jako teď já. No a následný PCR nákazu vyvrátil 🤔
mám v okolí případ, kdy to holčina chytila cca v den očkování.. v pátek byla na očku a v neděli pozitivní atg, v pondělí i PCR
@kikisa311 my když měli Covid, tak já byla pozitivní 3 týdny po první dávce