Dobrý den sice je to moje vina ale jen se chci zeptat kdy jsem před pěti hodinami snědla 6 ibalginu a nic se do té doby nestalo myslit že se to může změnit třeba jako selhání srdce ve spánku?
záleží na tělesné hmotnosti. Do 100mg na 1kg tělesné hmotnosti je Ibalgin netoxický. V dávce 400mg na 1 kg tělesné hmotnosti může vyvolat závažnou intoxikaci, která může mít za následek křeče, bezvědomí, zástavu dechu..... Mohou se rozhodit elektrolytové hodnoty, což může mít za následek selhání organismu.
pisou na benu
@hanka_12345 vážím 40,5
@tyna_11 ja si myslim ze uz by se neco delo
a pokud budes i rano ok tak bych to hodila za hlavu ale uz to nikdy nedelej :D
A to jsi snedla najednou? A proc na stres zrovna Ibalgin? Ten je hlavne na snizovani horecky a tlumeni bolesti. Na stres je dobry pohyb - beh, boxovaci pytel ... nebo medunkovy caj. Po sesti ibalginech tespis bude bolet bricho. A co mama a tata? Ti o tom tvem stresu vi?
@exbordelar ano vědí o středu plus jsem si to brala na menstruační bolesti břicha a hlavy já nemohla ani chodit totiž
@hanka_12345 ano už to nemám nikdy v plánu jen toto bylo kvůli nehoraznemu stresu a menstruační bolesti já nemohla ani chodit
Neumřeš na to, ale nedělej to. Pokud ti nezabírají, jdi k lékaři, dá ti jiné léky na bolest, jiné řešení. Tím násobením dávky nic nevyřešíš. Obecně léky na bolest neber až v nesnesitelné bolesti, ale dřív, ony pak nezaberou.
@tyna_11 né neboj bude to dobry. to uz by jsi neco na sobe citila si myslim
taky me napadlo - poredit krev vodou, trochu vice se napit
@tyna_11 proc jste snedla 6 ibalginu?