Ahoj holky mám dotaz.Od porodu syna mám dost rozhazenou MS antikoncepci neberu. Mám strašně dlouhe cykly jeden měsíc to bylo i 41 dni ale vezsinou se to pohybuje kolem 34 dni tento měsíc to mám tak ze ms měla přijít včera ale od neděle zase jen hnědé spineni.Na gynde sem to říkala nasadil mi něco na podporu funkce vaječníku ale zajímá mě měl někdo nebo má podobný problém co to znamenalo a jak jste so řešili díky
@martulka88 po porodu jsem 2 a čtvrt roku,kojila sem malého do roka takže už rok a něco nekojim
Blbne mi net 🙉 Udělali ti odběr na hormony nebo jen prášky?
@martulka88 Nene neudělal mi žádný odběr,dělal mi utz a podle toho vaječníky v poradku. Dal mi léky na podporu vaječníku
@katanovobran ja mam cykly prumerne 33-35 dnu..+-3 dny...extremne 42 dnu - -to je vykyv tak jednou rocne...gyndarovi ani endokrinolozce ty 5 tydenni cykly nevadi, kdyz to chodi cca pravidelne..nicmene z jinych duvodu jsem byla na endu na krvi na vselijaky hormony zensky, muzsky...a u nekolika je tam drobnejsi odchylka...ale ani s tim by to pry nemelo nikterak souviset-pri srovnani vice veci atd... taky obvykle 2-3 spinim nez se mi to rozjede...
@katanovobran Jak dlouho jsi po porodu? Kojíš? Poku ne, jak dlouho.