Je tu někdo, kdo měl? Jak dlouho trval? 😞
Jsem 3 den po punkci a od včerejška je mi zle 🤢 a bolí mě příšerně hlava….
@martulka88 Jj to bude něco podobnýho. No je to příšerný. 🙄 u mě zjišťovali vše možný, protože jsem měla dva epi záchvaty za sebou a hledali příčinu. Ale vědět, jak mi bude tak bych na to znova snad nešla 😞
Týden. Řešení je prostě ležet, pít colu a napoje s kofeinem.
@lv Achjo to je děs. 😩🙈 a týden je takhle zle, nebo se to bude zlepšovat? Nemůžu ani jist… cola mi dělá spis zle, asi ty bublinky na žaludek.
@lilian2111 jo, postupně to slablo. Dcera měla 8 měsíců, dobře mi bylo jen vleže.
@lv ještě, že tak. Zítra jsem 4 den po, tak by to mohlo být lepší? Dnešek je řekla bych nejhorší 🥵
S 8m mimčem to musel být úplný očistec. 🥹
@lilian2111 kludovy rezim, fakt stiktne lezat, hydratacie 3-3,5 l den, kofeinove napoje,cola. Panadol extra novum 500 po 2 tablety a 6 hodin, Novalgin 1 tbl a 6 hodin. Ak neprejde... nazad na pracovisko kde punkciu robili, hospitalizovat da sa urobit krvna zatka, drzim prsty 🙂
Já jsem měla postpunkční syndrom po porodu (několikrát špatný pokus o epidurál a ještě k tomu tlačení mimča hned poté) a asi 4-5 dní to bylo nejhorší, to jsem skoro jen ležela a když ne, tak to bylo k nevydržení. Pak to bylo trošku lepší, ale musela jsem vše dělat (myšleno přebalit dítě, pochovat ho, najíst se, ne že bych pracovala) po chvilkách a hned si zase lehnout... týden po mi bylo o dost líp, ale ještě nekolik dní mi hučelo v hlavě - asi jakoby vedle mě přistávalo letadlo 🙄 Ale i to bylo už docela úleva. Dřív než za 2 týdny od toho jsem fungovala normálně 🙂 Jinak mi radili hodně kofeinu, že to na postpunkční syndrom trochu pomáhá.
Holky díky, už jsem dostala hlad, tak jsem se najedla a je mi o něco lépe, tak snad to bude už den ode dne lepší. 😊
@lilian2111 pila jsi colu pak? Já byla na punkci v lednu a jak jsem si sedla, strašně mě bolela hlava. Fakt šlo jen ležet. Postupně se to zlepšovalo, ale 3 dny jsem byla úplně nepoužitelná a pomáhalo jen to ležení.
@nazka Jj pila, ale přišlo mi že mi pro změnu dráždila žaludek a letěla všechna ven 🫤🫣
Já jsem dnes 3 den po, teď k večeru bych i řekla že lepší, ale vstávat ještě teda odvahu nemám 🤭
@lilian2111 Měla jsem to po porodu po spinálu, byla to snad horší bolest než ta po císaři, jakékoli vstávání, přebalování, odsávání mlíka bylo šílený, skoro jsem brečela bolestí. Asi po 2 dnech mi tam udělali krevní zátku, po ní okamžitě ta bolest přejde. Jakmile člověk vstane, bolest je pryč. Takže za mě doporučuji si tam zavolat a zjistit tuto možnost.
@lilian2111 tys ještě u toho zvracela, to sis užila. A jak dlouho jsi pak ležela? Mně docela překvapilo, že jsem si po necelé hodině musela sednout ještě na odebrání krve. A pak už jsem mohla i na wc.
Držím moc palce, podle mě jsi z nejhho venku. Hlavně, ať dobře dopadnou výsledky
Měla jsem, trvalo to asi 3 dny, po příjezdu ze špitálu jsem se v aute vyzvracela, doma jsem lezla na wc po čtyřech. Jakmile jsem se zvedla tak motanice a bolest hlavy. Pít Colu, nebo kafe když ti vola nedělá dobre. Nebo alespoň obyčejnou vodu aby se doplnil mozkomisni mok.
@katule1990 Hj přesně, taky se mi tou bolestí chtělo brečet, bylo to příšerný 🫣 to naštěstí trvalo jwn jeden den, dva dny ta hlava a zvracení no.. takY žádná výhra 😅🙈
@nazka Jj včera i dnes. Teď večer jsem se už 2x najedla a žaludek lepší, tak snad to bude zitra lepší 😊
Já měla výsledky nějaký do hodiny a tam se nic nenašlo. Dělali mi to kvůli epi záchvatům, měla jsem 2 po sobě ve spánku a pak padla do bezvědomí. Manžel mě nemohl vůbec probrat. 🤷🏻♀️ jinak po Lp jsem ležela na břiše 30min, 6h na zádech a stejně… 😏
@dadavdadav tak to jsme měly skoro stejně. No, doufám že zítra už bude lépe 😁🙈 byla to katastrofa.
@lilian2111 ja mela po epiduralu, kdyz jsem si zlomila nohu.. jednim slovem strasny.. nemohla jsem si sednout, prizvednout nic. Vsechno se se mnou tocilo, zvracela jsem, hlava jak strep. Nedokazala jsem snist nic, vypit jen dve lzicky koly, ze vseho mi bylo mega zle..Den po operaci mi umrel tata a my museli pohreb odlozit o 14 dni..byla jsem uplne marna. Odeslo to samo po 14 dnech a od te doby se epiduralu bojim jak cert krize.
@lilian2111 colu odlít do jiné lahve a štěrchat...odstranit bublinky
Tak nevolnost není po punkci, ale z léků na epi 🥴😓
@lilian2111 ajaj.. Rychle změnit
Ano, skončila jsem hospitalizovaná v nemocnici a i následující 14 dnů jsem nevydržela sedět déle něž 10min. Bylo to po lumbálce.
Tak u mě to trvalo týden...jen jsem ležela,hlava jako střep a chodila jsem jen na WC a to ještě ohlá. Bylo to strašné a to jsem měla dvakrát. Držím palce
Krevní zátka, ale mě moc nepomohla.
Pomáhá kofein, je možný nechat si předepsat i kofeinový kapsle
@lilian2111 Sice jsem neměla punkci, ale nepodařený epidurál (20minut do mě píchala a ani prd -mám skoliózu a byla to mladičká doktorka). Dva týdny mě strašně bolela hlava. Po punkci by to mohlo být ještě déle asi? Nic moc mi na to nepomohlo 😑