Vy co jste prodělaly covid, jste po něm v pohodě nebo máte dlouhotrvající obtíže? Já jsem 2 měsíce po covidu, a jsem už fakt vyčerpaná, pořád bych jen spala, jsem hrozně unavená, furt mě něco bolí (hlava, uši, čelistní kloub,záda...), někdy zhoršené dýchání, horší zrak na dálku,některý dny vysoký krevní tlak, i kašel mě ještě úplně nepřestal, a už si říkám kdy budu mít konečně klid...😤
Já jsem prodělala covid v únoru, po deseti dnech a přidal zápal plic. Jsem ko do teď. Jsem stále.na neschopence a budu si trvat na tom, že na ní ještě minimálně do konce dubna zůstanu. Spím.deswt hodin denně, hlava mě bolí co druhý den a neujdu víc jak 2 km.. natož v nějakém tempu, pomalu jak šnek.
@klokanka31 Ahoj vím, že tohle asi nechceš úplně slyšet. Ale moje kolegyně z práce mela covid před rokem a úplně ok není do teď.
První covid v lednu 2021 jsem rozdýchávala 4 měsíce, druhý jsem měla teď tři týdny jsem se léčila a nejsem zdravá. Nasadila jsem vitamíny, hodně vitamínů a uvidíme...
@klokanka31 určitě si radši zajdi na celkový krevní obraz a rentgen... kámoška měla covid v druhé vlně a pořád nebyla ok, unavená, pokašlávala... teď měla akutní plicní embolii, několik dní na jip, dlouho v nemocnici, dreny z plic, léky na ředění krve, nic hezkého... a to neměla žádný těžký průběh covidu, jen hodně lehkou chřipku... takže pokud se Ti něco nezdá a necítíš se ok, určitě nepodceňovat a zajít k doktorovi... nevím, kde bydlíš, ale ve větších městech jsou i speciální postcovidové centra... klidně bych zašla přímo tam...
@starbucks To mi povídej, taky toho moc neujdu. Jako když musím tak jo,ale jsem pak úplně nepoužitelná.
@martt 😯 to není úplně hezká představa
@cekamnazazrak To je hrůza, snad tohle se mě týkat nebude 🤔 já neměla bůhvíjak blbý průběh, ale lehký teda taky ne.
@klokanka31 byla jsem rok po covidu a měla problémy. Čich a chuť oslabené.unava strašná. První 3 měsíce po jsem nebyla schopna fungovat. Manžel doma pomáhal. Oboustranný zápal plic jako bonus.
My měli covid loni na podzim, slabý průběh. Můj má od té doby problémy s ušima, a Tchán do teď necítí.
Bratranec s manželkou ho měli předloni a do teď úplně necítí. Mamka též předloni a do teď má problémy s dutinami.
Malej to měl s nama a před vánoci měl slabý postcovidovy syndrom, horečky a křeče v nohou a bolesti svalů. Měl antibiotika. Třeba od známých dcera skončila až na kapackach
@klokanka31 já jsem měla Covid dvakrát v listopadu 2020 a ted v prosinci. Mám problémy s dýcháním, zhoršilo se mi astma, fakt pět schodů a mazec, svírá se mi hrudnik jak kdybych na něm měla váhu - občas se mi sevře, tak že zvracim..Pořád nemám v pohodě čich, oblibene parfémy mi smrdí. Průběh i po očko šílený. Horečky, hlava, bolest kloubu.
Žádná sláva ta "chřipka".
Já měla covid před rokem a stále mám hodně špatný čich.
Měla jsem Covid 2 x, naposledy začátkem února a vůbec nic to na mém zdraví nezanechalo. Sportuji a jsem co nejvíce na čerstvém vzduchu, beru základní vitamíny, hodně ovoce a zeleniny.
Mela jsem ho v lednu a teprve v breznu jsem vysla kopec od zastavky k nam bez problemu. Unavu citim vic nez driv, ale to nemusi byt jen tim. A posledni tydny hur vidim, ale to taky nemusi byt covidem, to mi jen rikala kolegyne a to ja tyhle zarucene "nasledky" beru s rezervou 🤷
Spíš long covid