Posílení imunity. Co doporučujete?

rybicka95
21. zář 2020

Ahoj, čím posilujete v týhle době imunitu? Rýmu mám vždycky od září do května, a celkově jsem taková oslabená. Navíc se teď bojím korony a chtěla bych imunitu co nejvíc posílit, co byste doporučili?

jipe
21. zář 2020

produkty od paní kantové - alta herba

krupickaskakaem
21. zář 2020

Celoročně piju Aloe Vera, doplňuji colostrem anebo cistem šedavým v kapslích. Když cítím že "na mě něco leze" přidám colostrum v tekuté formě. Když mě škrábe v krku používám cist ve spreji 🙂

michaela666
21. zář 2020

Imunostim kapky od Grešíka - pokud máte ráda bylinky, tak má i super čaje. Když už na mě opravdu něco leze, tak super je colostrum v tekuté formě, ale to už je trošku dražší.

barmil
21. zář 2020

@rybicka95 sprchuju se studenou vodou, běhám, i přes kojeni se snazim chodit pravidelně spat, nejím "sračky" typu fast food, Chipsy, alkohol, premiru cukru.. Pomáhá i saunování a pravidelny pohyb, staci denně prochazka na čerstvém vzduchu, tou navíc nacerpas i vitamín D a ten je taky důležitý.

mamikry
21. zář 2020

Na imunitu je dobra hliva ustricna (treba kapsle), probiotika (kapsle nebo kefir a kysane vyrobky), vitamin C, vapnik, horcik, zinek a vitamin D.

20190418
21. zář 2020

Otuzovani, každodenní pohyb, pravidelný sport a pozitivní nálada...pokud budete strachy zalezla doma, tak nepomůže ani zázračný elixir

ninive211
21. zář 2020

Souhlasim s @mamikry, napsala vse, co bych napsala ja. Hliva ustricna opravdu super, ale je potreba dlouhodobe uzivani jako prezence, trva tak 2tydny, nez se v tele "zaktivuje". Jeste ten pohyb a otuzovani.

lolam10
22. zář 2020

Hlavne pobyt na cerstvem vzduchu.a vitamin D prip.pridat i v kapkach

hasara33
22. zář 2020

@rybicka95 ahoj, rybí tuk (mollers kapsle), green trio (chlorella, spirulina a mladý ječmen) a bumet 😉 užívám už skoro tři roky a nebyla jsem nemocná ani nepamatuju a vlastně ani rýmu jsme neměla a to na ně dost trpím už od dětství 😉 takže za mě rozhodně doporučuji 👍

herbinaaa
3. lis 2021

taky ted přemýšlím, že si něco koupim a nevím co. tech produktu je strašně moc ...