Pořád kyselé ph moči...kolem 5-6. Jak to už konečně vyřešit?

europa00
25. bře 2021

Prosím o zkušenosti, na internetu píšou že fyziologicke ph moči je v rozmezí 5- 6.5
proč tedy všichni vyšilují když mají kysele ph..já teda taky vyšiluji, ale ani nevím co to vlastně znamená...pravdou je že mám tu moč kyselou celý den což je to co mě znepokojuje...a to i přesto že se snažím jíst zásadotvorné potraviny..citron, zeleninu, ted jsem vynechala maso, nekouřím, alkohol ted taky ne...nedržím žádné speciální diety ani hladovění.

ale mít neustále zasaditou moč je také špatně...tak nevím

je pravda že 5 let jsem byla na atb, (7 x ročne) pač mě přítel nakazoval streptokokem alagaciae, jak do krku tak do spodku...zjistilo se to pozde a atb mi asi pěkně podělali imunitní systém...tajže těd vlastne v moči mám ph spíše kysele a v pochvě kde má byt kysele (tak sice kysele je ale treba opět hodnota 5 a tam má byt mac 4.3

moc nwvím jak z toho začaeovaného kruhu, proboitika beru, vitaminy b, c, kombuchu
a taky jsem si ted oblibila proteinove drinky bez pridaneho cukru atd...ale to kdyz nestiham jist v aute atd.

tak fakt nevím co je se mnou blbe .-)

maki90
25. bře 2021

@europa00 zbytečně nestresuj a nehledej problémy, kde nejsou. Nejsi krava, abys měla zásaditou moč 😉 nevím,kde se berou tyhle pseudoinformace, akorát to lidi blbne. pH moči nic nevypovídá o stavu vnitřního prostředí.

veritanas
25. bře 2021

PH moči rozhodně neodpovídá PH těla..😁😁 jsi rozhodně v pořádku..