Popraskané žilky na prsou, máte zkušenost?

kacenka1979
19. říj 2014

Ahoj nemáte prosim někdo zkušenost foto přikládám snad to nekoho nepohorší....je to cca 3 týdny prsa bolela jakoby na svalu potom se obevili tyto jakoby modrinky či co to je nikde žádna boulicka prsa nebolí nesvedi....jen pro info velikost 5...rok po porodu nekojila jsem neměla jsem mléko. ..pokud vás něco napadá či máte zkušenost budu rada jsem objednana k dr. na příští týden ..Děkuji 🙂 všem za nazor

kacenka1979
autor
19. říj 2014

Ještě podotknu že je to na obou prsou na jednom méně vždy kolem žil i ty jsou vylezle víc...ps tehotna nejsem

anushka111
19. říj 2014

Měla jsem něco podobného, ale nijak jsem to neřešila - nepřišlo mi to důležité. Poté jsem si našla v prsu bulku (nijak to však s takovými žilkami nesouvisí), na vyšetření se zjistilo, že je vše vpořádku - že se jedná o zduřelou mléčnou žlázu a tím se i ukázalo že tyto žilky nic neznamenaly - nemoci bych se tedy nebála. Jinak mne napadá, jestli jste neměla prsa před porodem mnohem menší a případně se vám teď při menstruačním cyklu nějak výrazněji nezvětšují (tak to mám totiž já) a dané žilky připisuji tomu neustálému napínání kůže. Snad jsem vám aspoň trochu pomohla 🙂

kacenka1979
autor
22. říj 2014

Dekuji alspon nekdo ja mela 3 a po porodu 5 ale jak popisijete prijde mi to podobne natekly sval mam asi to bude stejny problém. ..je to hlavne kolem zil možná praskaji tim napinanim....

adka_91
25. dub 2022

Ahoj znovu otevírám toto téma, mám popraskané růžové žilky, hlavně z vnější strany prs - a to na obou prsech. Za poslední dva roky jsem dost přibrala (15kg) a začaly se mi objevovat i metličkové žilky jinde po těle (nohy, stehna) na prevenci na gynekologii jsem objednaná, ale až za dva týdny a taky na sono za měsíc. Žilky jsem moc neřešila, ale všude v rámci prevence zmiňují pozorovat změny na prsou. Trochu mě uklidňuje, že to mám na obou prsech. Ale jsem hrozný plašan :-/

lagerthaa
24. srp 2022

Mám to samé co s tím?