Poplatky na gynekologii - Poliklinika Prosek

petula_88
25. pro 2014

Ahoj holky, uz delsi dobu uvazuju o zmena gynekologa, ale trochu se bojim, aby to nebylo z blata do louze. Podle hodnoceni jsem nasla jednu sympatickou doktorku na Poliklinice Prosek. V hodnoceni je ale zminka o poplatcich. U sveho stavajiciho doktora jsem po celou dobu tehotenstvi neplatila nic, jen fotky a jednorazova zrcadla. Mela bych teda dve otazky- 1. Za co platite u gynekologa a 2. Mate nekdo zkusenosti s pani doktorkou Katerinou Klimovou? Nepotrebuju zadny luxus, jen shanim doktora bliz k bydlisti. Dekuju

anushka111
26. pro 2014

Ahoj tak já u svého gynekologa platím 700 ročně, pak už nic. Nadšená jsem z toho nebyla, ale je fakt špička ve svém oboru tak to za to stojí. Lékařů, který berou jednorázový roční poplatek je víc a víc, alespoň v mém okolí ...

petule12
26. pro 2014

@petula_88 také jsem se dlouho bránila chodit někam, kde se platí poplatky. Ale nakonec jsem našla skvělou gynekoložku a platím teda 500 kč ročně, ale pak už nic. Vše včetně utz, receptů přes mail a konzultace mám zdarma. Což u mého předchozího gyn nebylo. Takže nakonec spokojenost a za to mi to stojí. Je pravda, že těhotná už asi nebudu, takže případné poplatky v těhu neřeším.

fykyska
26. pro 2014

🙂 chodím k ní. A je super. Vyplatí se to. Je to soukromá ordinace, jediná nevýhoda je, že se občas stane, že člověk je objednaný a i přes to vznikne nějaký skluz a musí si počkat. Ale to se stává všude. Z běžného případu se může stát komplikovaný a objednávkový harmonogram je tam tam ..
Paní doktorka je milá, a zkušená ve svém oboru - chodím k ní velmi často ..Musím. A nesetkala jsem se, že by na mne nebyla milá, ochotná nebo mi s něčím neporadila..
Po vstupním poplatku si dr. učtuje 30 kč za prohlídku......50,- za zrcátka a když je potřeba něco extra specíálního 3D utz apod má na to ceník, který dává každé pacientce, těhotné hned při uvodní registraci. za akutní objednání 60,- ale ani u toho se mi nestalo, že by mi řekli NE.
Májí i možnost objednání přes net, a za poplatek i službu odesílání výsledků testů a vyšetření na mail.
Na požádání vždy udělala ultrazvuk a ochotně odpověděla na všechny otázky.
ZA MĚ NA VÝBORNOU. Pokud tam není dr má tam za sebe zástup a 2x týdně je jsou tam 2 jiné lékařky... 😉
@petula_88

ammmi
26. pro 2014

Taky k ní chodím, platila jsem za registraci asi 230kč i se zrcadly a reg popl. Pak těch 80 vždy. Jako těhotná jsem u ní nebyla, takže s tím neporadím, ale přístup (i sestřičky) je profesionální a lidsky super. Když koukneš na web Gynclin, tak tam je ceník, ale nevím do jaké míry to souhlasí se skutečností.

petula_88
autor
26. pro 2014

Dekuju holky! Ja jsdm zvykla chodit na gyndu jednou rocne, a proto se mi nechce platit vysoky rocni poplatek, protoze v mem pripade by to byla cena za jednu prohlidku.. Chapu to spravne, ze se plati vstupni poplatek 230 a pak ta klasika 80 (50 a 30)? Nebo je tech 230 pravidelny rocni poplatek?
@fykyska
@ammmi

ammmi
26. pro 2014

@petula_88 Budu u ní rok v březnu, byla jsem tam zatím 4x, ale měl by to být 150Kč jednorázový poplatek za registraci (+50,- zrc a 80,- reg.popl., protože jsem tam rovnou byla na prohlídce). Jinak si tam klidně zkus zavolat, sestřička je fakt milá, určitě ti to ráda vysvětlí 🙂

petula_88
autor
26. pro 2014

@ammmi dekuju

prinzesz
26. pro 2014

panacku, to su poplatky ze 230kc.. ja platim 2000kc rocne, v Prahe v Gyneme.. kedysi Gest, Praha8, chodim tam raz rocne lebo inac nemam po co... za tehu som platila 6000kc nie naraz ale postupne, avsak parada, chodila som len tam a vsetky vysetrenia mi urobili na mieste, nemusela som nikam inam.. mne to vyhovovalo ale uz mi vadi ten poplatok, vidim ze su aj lacnejsi.. viem ze mi kamoska hovorila o nejakej co brala za vysetrenie 500kc co by mne vyhovovalo viac kedze chodim len raz rocne na preventivku a konec.. a tehu uz nebudem..

fykyska
27. pro 2014

Pokud se nic nezměnilo měl by to být pouze jednorázový poplatek- registrační 🙂 a pak jen 30- 50 prohlídka +zrcátka když jsou třeba 🙂 😉

petula_88
autor
27. pro 2014

@prinzesz teda to jsou cenky...nektere moje kamaradky plati prave dost vysoke rocni poplatky - 1000 a vys, proto jsem se radsi zeptala🙂

evcann
27. pro 2014

@petula_88 já chodím také k velmi dobré doktorce a platím 1000,- ročně a jinak nic