Dobrý den, mám tři krásné děti, ale bohužel to nebylo zadarmo ☹, zůstaly mi po nich jizvy na břichu a stehnech, nechci jít ani do plavek. Znáte někdo něco co by mi je když už neodstranilo tak aspoň zmírnilo? Četla jsem o bi oilu, ale nevím. Spíše bych chtěla vaše osobní zkušenosti prosím, Děkuji
Mne na strie ktere se mi udelaly v puberte pomohla specialni kosmetika od Vichy
Já používám bepanthen proti striím a jsem s ním moc spokojená.
Jednoznačně BiOil 😉
Za mě bi oil,ale jestli je už máš tak nevím..ale měly by zesvetlit..já se pořád mazala a mám štěstí,ale také hraje roli genetika..ale bioilburco zkus mě vybelil starou jizvu na koleni
Ahoj, také se mi udělaly po prvním porodu strie. U druhého těhotenství jsem používala bepanthen na strie a musím říct, že ne jen, že se mi žádná další neudělala, ale přijde mi, že i ty původní hodně vybledly (mám děti od sebe pouze rok a půl)... mažu se tedy dál a jsou čím dál méně viditelné. I když bohužel vím, že jednou vytvořená strie už nikdy zcela nezmizí☹...
Při prvním těhotenství jsem měla Elasti Q. Teď mám Bepanthen proti striím. Dnes jsem si šla koupit další balení. Jsem s ním moc spokojená.
Já jsem toho vyzkoušela mraky a zůstala Bephantenu, strie na břiše nemám. Zanedbávala jsem prsa a stehna a tam strie mám, používám Bi-oil a vybledly mi. 🙂
Mě bohužel nepomohlo nic, zkoušela jsem snad vše :(
Pri prvnim tehotenstvi jsem se mazala Elasti Q kremem a po porodu jsem mela pouze nepatrne strie na stehnech, nyni v druhem tehotenstvi to stridam s Mamasanft Oil od Hippu a musim rict,ze strie nejsou moc viditelne a snad ani nepribudou dalsi. Jinak jsem cetla o nejake prazske klinice, kde dokazi laserem uplne odstranit strie a tim vyhladit pokozku, jen ta cena je dost vysoka...