Podražděnost. Jaký lék by mě srovnal?

14. zář 2020

Cauky,predem se omlouvam za anonym,ale chodi tu i ma svagrova a protoze spolu nemame idealni vztahy tak nechci aby to cetla.
Pred tremi mesici jsem zacala brat hormonalni antinu,bohuzel ze zdravotnich duvodu musim.Zacala jsem na sobe pocitovat zvysenou podrazdenost,pri kazde kravine vyletim jak certik z krabicky a to driv nebyvalo,mohlo se na me doslova stipat drivi a nic😀 A jako uprimne me to hodne stve a nejradeji bych si kolikrat nafackovala😈
Neznate nejaky volne dostupny lek,ktery by me srovnal? Predem diky za pripadne typy.

levandule_k
14. zář 2020

V nějaké diskuzi se tohle řešilo, výkyvy nálad, podrážděnost, výbuchy vzteku. Jako příčina se našla nevhodná antikoncepce, u někoho jiného hormonální nerovnováha.

Pokud máš problémy s cyklem, tak hormonální antikoncepce ti nevyřeší příčinu.😉

mzacikova
14. zář 2020

Tohle asi nesrovná nic. Antina je svinstvo a ženskou ty hormony dost mění

autor
14. zář 2020

@levandule_k nemám problém s cyklem, můžu si podle něj skoro chystat hodinky, ale brát antinu proste msim, nebo lépe řečeno bych měla pokud nechci mít stále se opakující problémy a to mi potvrdili 3 gynekologove. Jen jsem myslela, že je prostě něco na zklidnění co by mi aspoň částečně pomohlo.

emillyhk
14. zář 2020

Jedině změnit antikoncepci. Tohle mi kdysi udělala hned ta první - buď jsem pořád brečela nebo se hádala - jinak jsem taky kliďas... Takže domluvit s doktorem, aby ti předepsal jinou HA 😉