Zdravím všechny, poslední cca měsíc nebo dva mám skoro po každém jídle pocit na zvracení. Nejím nějak “chudou” stravu, jím jako vždycky a po každém jídle mám pocit, že to půjdu hned vyklopit. Máte nějaké rady, nebo nápady, co by to mohli být??? Většinou to během chvíle odezní, ale nikdy se mi to tak často nestávalo. Dostanu do sebe taky mnohem míň jídla, než dřív, protože jsem např. po 2 knedlíkach plná a je mi zle. Prosím o rady a zkušenosti 🙏🏻
@martulka88 myslíte? Když se nenajím, taky mi je blbě, snažíme se s přítelem o mimčo, ale testy pořád negativní, takže nevolnosti k tomu to nejsou.
Může se jednat o zánět, ale i nemusí. Když jsme se snažili s manželem o mimčo, tak mi taky bývalo zle po jídle, nemohla jsem nic sníst, byla jsem o vodě a piškotech... Doktorka na nic nepřišla, prý psychika.
@kolka01 Může a nemusí. Nikdo tady do břicha nevidí. Já bych zašla k doktorovi. Kor, když to tak dlouho trvá. Pokud lékař na nic nepřijde, může to být samozřejmě zmíněná psychika.
@kolka01 muze to byt i reflux..urcite to resit co nejdriv, muzou vam dat leky, pri kterych jeste neni dobry se o mimco snazit. takze co nejdriv to vyresit, a pak to mimco 🙂
@kolka01 Určitě bych šla k lékaři. Může se jednat o zánět.