Ráda bych našla někoho, kdo má taky po operaci krční páteře. Zeptala bych se na bolesti, lázně, regabky atd. Díky. Měla jsem výhřez ploténky 7 mm a tlačilo to do míchy, měla jsem 2 týdny bolesti, pak problém s chůzí, to jsem šla hned do nemocnice, do 4 dnů na magnetickou rezonanci a hned další den na operaci. Byl to fičák, takový spád. Měla jsem už paraparézu noh a když jsem se sprchovala, tak jakoby tekla elektřina, asi byly nervy dost chycené...
@lundenburg 5
@lundenburg ahoj, mama byla na operaci v rijnu, presne jako ty, byl to fofr. Ale oproti bederni, kde uz byla 2x(pokazdy jine 2 obratle), rekonvalescence probehla mega rychle, uplne ji ustaly vsechny problemy, nic ji nebrni, neboli tak super. Ted v breznu ma jet do lazni Velichovek. Lazne ji vzdy pomohlo daleko vic nez rehabky, ale mas narok na oboje
Ahoj,může se zeptat na další Vase zkušennosti? Také mám 2 malé děti je mi 42 a jsem po výměně vcelejo obratle C4/C5 s my.elopathii.parrstezie,fibromyalgie,bolesti bederní páteře,únava...byla jste někde v lázních,pomáhala vám rehab? Dali my Lyricu ale je to šílený driak