Po výměně ploténky, krční páteř

lundenburg
21. črc 2019

Ráda bych našla někoho, kdo má taky po operaci krční páteře. Zeptala bych se na bolesti, lázně, regabky atd. Díky. Měla jsem výhřez ploténky 7 mm a tlačilo to do míchy, měla jsem 2 týdny bolesti, pak problém s chůzí, to jsem šla hned do nemocnice, do 4 dnů na magnetickou rezonanci a hned další den na operaci. Byl to fičák, takový spád. Měla jsem už paraparézu noh a když jsem se sprchovala, tak jakoby tekla elektřina, asi byly nervy dost chycené...

naistet
6. lis 2020

Ahoj,může se zeptat na další Vase zkušennosti? Také mám 2 malé děti je mi 42 a jsem po výměně vcelejo obratle C4/C5 s my.elopathii.parrstezie,fibromyalgie,bolesti bederní páteře,únava...byla jste někde v lázních,pomáhala vám rehab? Dali my Lyricu ale je to šílený driak

fyii
3. únor 2021
fyii
3. únor 2021

@lundenburg ahoj, mama byla na operaci v rijnu, presne jako ty, byl to fofr. Ale oproti bederni, kde uz byla 2x(pokazdy jine 2 obratle), rekonvalescence probehla mega rychle, uplne ji ustaly vsechny problemy, nic ji nebrni, neboli tak super. Ted v breznu ma jet do lazni Velichovek. Lazne ji vzdy pomohlo daleko vic nez rehabky, ale mas narok na oboje