Po šestinedělí se strašně potím

qz
13. pro 2015

Ahoj, mate to nekdo taky tak? V noci mokra jak mys, ale horni cast tela. Stitna zlaza v pohode, ac jsou vysledky z cervna. Pritom je mi zima. Mam atopak a pomalu jsem vysadila kortikoidy, od zacatku mesice zadne, je to tim? Takze se lecim s kuzi, ale pot mi nepridava ☹

petule12
13. pro 2015

@qz tak já mám bohužel pocit, že od té doby co jsem porodila se potím jak blázen. Nevím co s tím 😒
A to už je té mladší více jak 2,5 roku a nijak se to nelepší...

mandala
13. pro 2015

Co porod, tím víc se potím, už se nikdy nevrátilo do normálu. Naštěstí to není v takové míře, že bych měla stále kola v podpaží, ale i tak mě je nepříjemné, když se cítím. Používám kosmetiku tomu příslušnou, která pocení zmírnuje. 😉

qz
autor
13. pro 2015

@petule12
@mandala asi by mi to ani tolik nevadilo, ale opravdu to nedela dobre te kuzi, ktera se hoji, opakovane zhorsi a hoji, takove cele to hojeni je, jinak bych taky nemela problem s kosmetikou ☹ je teda mozne, ze jak mi kolem porodu skoro neodchazela moc, taky jsem se potila a mela strasne otoky, ze se neco pohnahnalo :-/

petule12
13. pro 2015

@qz ja vůbec nevím jestli se vůbec nějak nadměrné pocení nějak řeší. Případně je mi jasné, že to může být asi i příznak nějaké nemoci. U mě je to "jen" nepříjemný kosmetický problém. Ale pokud s tím máš takové problémy, asi to opravduzkusit řešit u dr. 😉

siiia
14. pro 2015

u mne to samé, mám 2 roky po porodu a pořád se potím víc než před tím... v šestinedělí to bylo šíleně, rodila jsem v zimě a lilo ze mne neustále doma, venku... dnes je to lepší, ale pořád se potím víc než kdysi... bývala jsem zimomřivec, teď bych klidně od rána do rána měla vyvalené okna i v zimě, ale kvůli dcerce nemůžu....