Ahoj zeny. Prosim akutne o radu. Po porodu mi strasne padaji vlasy, jako fakt moc, jestli to tak pujde dal, budu do mesice plesata ☹ ma nejaka mamca tip co s tim? Vitaminy z lekarny mam...nikdy predtim mi vlasy tak nepadaly :'(
Asi hormony, mela jsem 3.-6. mesic po porodu take velky problem s vlasy, pak se to upravilo. Brala jsem GS Eladen a Methionin complex = ten je super😉
Po prvním porodu mi začaly vypadávat někdy po třech měsících. I to byl impuls změnit šampóny, všechno vyjma nich jsem používala přírodní. Na radu jsem začala používat Rozmarýnové tonikum od Weledy (používám dodnes) a se šampóny jsem se ustálila u těch od Khadí. Teď jsem po druhém porodu v třetím měsíci a zatím úplně v pohodě. A je fakt, že jsem ve větší pohodě (s druhým dítkem už nejsem asi tolik ve stresu).
U obou dětí mi hrozně vlasy padaly. Spravilo se to až tak po roce. Úplně to přestalo, když jsem přestala kojit.
Nevím, jestli je to hormony nebo čím, ale je to normální, taky mi hodně vypadaly vlasy a konzultovala jsem to i s kadeřnicí a říkala, že je to normální, všechny kamarádky co jsem o tom s nimi mluvila, to měly podobně, někdo trochu víc, někdo míň, jedna měla dokonce skoro lysinku.. neboj, časem se to upraví a vlasy začnou zase růst více, ale chvíli to trvá..