PMS. Berete na to nějaké léky?

misulka84
29. zář 2023

Holky, berete nějaké léky na PMS? Je to strašné, poslední dobou toto období špatně snáším skrz hlavu, mám příšerné výkyvy nálad a celkově mě to dost negativně ovlivňuje běžný život /deprese, úzkosti, návaly vzteku/děkuju

lencaa11
29. zář 2023

@misulka84 Drnek ,gynex ,čaj hormonální

misulka84
autor
29. zář 2023

@lencaa11 děkuju

terkezz
30. zář 2023

@misulka84 https://www.drmax.cz/greenfood-nutrition-tribum...
Za mě tohle top, při prvním cyklu šel vidět velký rozdíl

eviicka
30. zář 2023

Díky za dotaz a odpovědi, také mi poslední dobou hormony docela pracují.

misulka84
autor
30. zář 2023

@eviicka já pozuruji, že čím jsem starší, tak je to horší, jsem vždy 14 dní úplně mimo normál🤔

reeeza
2. říj 2023

Ahoj, mě pomohla hormonální joga, fertility joga a pms joga. Na youtube v AJ.
Akshaya Agnes, Yogaguru Shailendra ( hormonal balance) a třeba Bettina Rae

quinn7
23. dub 2024

Ahoj holky, nějaké další tipy, hlavně na ty úzkosti? Já už si snad říkám, že to není PMS ale třeba štítná žláza. Samozřejmě jak na to pořád myslím, tak mám pocit, že mám PMS snad celý měsíc. Ach jo.

eldoradoh
23. dub 2024

Holky, já kvůli hormonálnímu akné narazila na nápoj Vellena. Beru už nějaký čas a o PMS ani nevím. Najednou přijde MS 🙂 Nejvíc nadšené je mé okolí, manžel a syn 🙂

miryp
23. dub 2024

@quinn7 máš-li sebemenší podezření na ŠŽ, rozhodně si nech nabrat krev. Nemusíš nutně ke svému praktikovi, naberou ti to jako samoplátci v jakékoliv laborce, kterou budeš mít cestou do práce po ruce. Jinak mně PMS zcela vymizel se změnou stravy, přerušovaným půstem, dodržováním spánkové hygieny a procházkami v přírodě o samotě.

sorboni30
23. dub 2024

@misulka84 jsou na to čaje.. přírodní šetrná cesta