Na levé noze na palci mám delší dobu plíseň. Byla jsem u lékaře. Mast a ni léky nepomohli. Prosím, poradí někdo? Děkuji.
Též jsem to řešila u přítele a pomohl obyčejný jablečný ocet. Nehet potírat každý den po koupeli. Po třech měsících viditelné zlepšení, po asi 3/4 roce nehet jako nový.
Nejaky zakrok jste nekdo prosim podstoupil? Me zadne kremy nepomahaji a stale se mi to vraci.
Byla jsem na laserove terepie a pomohlo mi to uplne uzasne, pakrkat jsem tam byla, asi 4x a plisen byla pryc! 🙂))
Opravdu? Casem se zadna plisen nevratila? A kde presne jsi prosim byla? Mam z toho docela stracha tak bych nekam kde tomu opravdu rozumi.
Byla jsem v Praze, za to dojizdeni par km mi to stalo! Taky jsem hledala kvalitni misto! Amarylliscentrum.cz, rika ti to neco?
No mozna jsem to uz nekde cetla, ale ve spojistosti s necim jinym. Koukala jsem na ne, delaji toho docela dost!! Ti budou urcite dobří, Ja si tam zajedu a domluvim se s nimi, díky za typ
Pliseň na nohou by se nemela podcenovat a sama vim ze bez lecby je to beh na dlouhou trat! ☹
chytrá houba info najdete na netu
Promiňte pravopis, jsem ze Slovenska.