dobrý den , ahoj,
omlouvám se anonymní dotaz...chtěla bych se zeptat, na plicní chlamydie, pokud máte někdo zkušenost, se starším člověkem se sníženou imunitou, po plicních chlamydiích trpí dušností...co s tím...jak pomoci? děkuji
Tak to me mrzi..
mě zabrala na dušnost po černém kašli tinktura chlamystop (myslím, že jsem kupovala z tinktura.eu), ale asi dvě balení a NAC (n-acelcystein kupovala jsem v nějaké fitness prodejně, má odhleňující účinky)
Počítám že antibiotika tetracykliny?si brala?po dobu měsíc až dva?
Co zkusit jako podpůrnou léčbu lichořeřišnici? Měla jsem kašel, byla jsem i na CT plic a ta jediná zabrala. Opravdu mě toho kašle zbavila.
děkuji za názory a odpovědi...
Zkušenost s tím mám, bojovala jsem s tím dost dlouho.Nakonec jsem musela na plicni a tam mi dali sprej- kortikoidy.Pomohlo mi to.
Též bych navrhovala zkusit lichořeřišnici...je to přírodní antibiotikum, když nic, tak rozhodně neublíží. Osobní zkušenost na jiné obtíže mám s tobolkami od Topvetu, jednu ráno, druhou večer. Existuje ale i tinktura.
Tady jsem o té chlamydii něco našla: https://www.mojeambulance.cz/prepada-vas-opakov... zkus mrknout
Osobni zkusenost nemam, ale maminka moji kamaradky to pred lety take prodelala. Dr. ji nasadila antibiotika, ktere uzivala mesic a vylecilo se ji to.