Plicní chlamydie. Co s tím? Jak pomoci?

18. črc 2021

dobrý den , ahoj,

omlouvám se anonymní dotaz...chtěla bych se zeptat, na plicní chlamydie, pokud máte někdo zkušenost, se starším člověkem se sníženou imunitou, po plicních chlamydiích trpí dušností...co s tím...jak pomoci? děkuji

luhana
18. črc 2021

Osobni zkusenost nemam, ale maminka moji kamaradky to pred lety take prodelala. Dr. ji nasadila antibiotika, ktere uzivala mesic a vylecilo se ji to.

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
luhana
18. črc 2021

Tak to me mrzi..

annasmyckova
18. črc 2021

mě zabrala na dušnost po černém kašli tinktura chlamystop (myslím, že jsem kupovala z tinktura.eu), ale asi dvě balení a NAC (n-acelcystein kupovala jsem v nějaké fitness prodejně, má odhleňující účinky)

mamio
18. črc 2021

Počítám že antibiotika tetracykliny?si brala?po dobu měsíc až dva?

sajul
19. črc 2021

Co zkusit jako podpůrnou léčbu lichořeřišnici? Měla jsem kašel, byla jsem i na CT plic a ta jediná zabrala. Opravdu mě toho kašle zbavila.

autor
19. črc 2021

děkuji za názory a odpovědi...

jedq
19. črc 2021

Zkušenost s tím mám, bojovala jsem s tím dost dlouho.Nakonec jsem musela na plicni a tam mi dali sprej- kortikoidy.Pomohlo mi to.

hankaczech
19. črc 2021

Též bych navrhovala zkusit lichořeřišnici...je to přírodní antibiotikum, když nic, tak rozhodně neublíží. Osobní zkušenost na jiné obtíže mám s tobolkami od Topvetu, jednu ráno, druhou večer. Existuje ale i tinktura.

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
luu25
28. črc 2021

Tady jsem o té chlamydii něco našla: https://www.mojeambulance.cz/prepada-vas-opakov... zkus mrknout