Ahoj holky, přidávám sem fotky s mojí pletí. Chci se jen zeptat jestli to některá z vás někdy měla nebo jestli nevíte co to je. Mám to po celém obličeji...jsou to takové malinkaté pupínky většinou jen bílé občas když se zadívám pořádně vypadají jako malé šupinky😀. Nevíte některá z vás co by to mohlo být? Čím bych to mohla mazat? Mám v plánu jít ke kožní ale jen ze zvědavosti se ptám Vás. Děkuji předem!
zkus nejake vitaminy, kde je zinek, selen, vápník. Je to vhodné na plet, vlasy a nehty, Taky to beru a hodně mně to pomáhá
@amazonkajanik děkuji
Zkuste dobrou kosmeticku, já chodím pravidelně
@amazonkajanik jaká například? 🙂
@melinda97 kosmetička,to neporadim,jakou můžete mít v okolí dobrou 😉 a kosmetika na tohle 🤔 to chce nejdřív profi zásah a pak až udržovat kosmetikou. Za mě jinak vede Garnier
@amazonkajanik mám v plánu vyzkoušet ten nový krém s aloe od garnier
@melinda97 nejdřív zajdi na nějaký peeling a čištění,aby se ty póry otevřely. Tohle chce nejdřív zásah odborníka. A pak až doma dávat něco na udržení,atd.
Nemůžeš to mít z opalováku? nebo krému s vyšším SPF, SPF mi hrozně ucpává póry
@melinda97 Ono je to SPF schované i v krémech a makeupu, přes zimu mi to nevadí, ale v létě, jak se člověk více potí, tak mi to ucpe. Nejhorší varianta je vždy SPF a mořská voda, to mi udělá paseku na obličeji neuvěřitelnou. Na udržení čistých pórů mi nejvíc pomohlo tonikum s kyselinou glycolovou (pozor ale na sluníčko).
@melinda97 Koukni na ten začátek a zeptej se co použila. Myslím, že něco od The Ordinary.
https://www.youtube.com/watch?v=VRGnOVTeVYc
@melinda97 vypadá jako supinky,ale jsou to ucpané pory. Dobrá kosmeticka by mohla pomoci...