Pleť. Nevíte, co by to mohlo být?

melinda97
28. črc 2020

Ahoj holky, přidávám sem fotky s mojí pletí. Chci se jen zeptat jestli to některá z vás někdy měla nebo jestli nevíte co to je. Mám to po celém obličeji...jsou to takové malinkaté pupínky většinou jen bílé občas když se zadívám pořádně vypadají jako malé šupinky😀. Nevíte některá z vás co by to mohlo být? Čím bych to mohla mazat? Mám v plánu jít ke kožní ale jen ze zvědavosti se ptám Vás. Děkuji předem!

amazonkajanik
28. črc 2020

@melinda97 vypadá jako supinky,ale jsou to ucpané pory. Dobrá kosmeticka by mohla pomoci...

herbinaaa
28. črc 2020

zkus nejake vitaminy, kde je zinek, selen, vápník. Je to vhodné na plet, vlasy a nehty, Taky to beru a hodně mně to pomáhá

melinda97
autor
28. črc 2020

@amazonkajanik děkuji

melinda97
autor
28. črc 2020

@herbinaaa zkusím, děkuju

jjasmina
28. črc 2020

Zkuste dobrou kosmeticku, já chodím pravidelně

melinda97
autor
28. črc 2020

@amazonkajanik jaká například? 🙂

amazonkajanik
28. črc 2020

@melinda97 kosmetička,to neporadim,jakou můžete mít v okolí dobrou 😉 a kosmetika na tohle 🤔 to chce nejdřív profi zásah a pak až udržovat kosmetikou. Za mě jinak vede Garnier

melinda97
autor
28. črc 2020

@amazonkajanik mám v plánu vyzkoušet ten nový krém s aloe od garnier

amazonkajanik
28. črc 2020

@melinda97 nejdřív zajdi na nějaký peeling a čištění,aby se ty póry otevřely. Tohle chce nejdřív zásah odborníka. A pak až doma dávat něco na udržení,atd.

hojda
28. črc 2020

Nemůžeš to mít z opalováku? nebo krému s vyšším SPF, SPF mi hrozně ucpává póry

melinda97
autor
29. črc 2020

@hojda nepoužívám

hojda
30. črc 2020

@melinda97 Ono je to SPF schované i v krémech a makeupu, přes zimu mi to nevadí, ale v létě, jak se člověk více potí, tak mi to ucpe. Nejhorší varianta je vždy SPF a mořská voda, to mi udělá paseku na obličeji neuvěřitelnou. Na udržení čistých pórů mi nejvíc pomohlo tonikum s kyselinou glycolovou (pozor ale na sluníčko).

melinda97
autor
30. črc 2020

@hojda děkuji!

hojda
31. črc 2020

@melinda97 Koukni na ten začátek a zeptej se co použila. Myslím, že něco od The Ordinary.

https://www.youtube.com/watch?v=VRGnOVTeVYc