Plastika prsou přes pojišťovnu kvůli újmě na psychice

monca222
18. srp 2015

Jednou jsem videla na Streamu takovy dokument o plasticke operaci prsou a byla tam jedna slecna, ktera diky zadnemu poprsi, byla psychycky vyrizena a bez sebevedomi. Tak se ptam, mela jste to nektera podobne, ze to slo i pres nakeho odbornika, aby to bylo podanne na pojistovnu, jako ujma na zdravi, psychyka? Dekuji moc.

lv
18. srp 2015

tam to bylo ale sponzorované konkrétní klinikou, jejich reklama, loga, lékaři..ne na pojišťovnu /Nový život díky plastice, dílů mraky, na tom Streamu/..
nový prsa ti nikdo nenašije jen tak..
malý prsa nejsou újma..to by pak byly i povislý prsa, velký, nestejně velký..
Jinak známá vyhrála na klinice, co jí dělá reklamu Krainová /nebo tam má i podíl/ a zároveň v nějakým časopise soutěž o plastiku vytahaného břicha po dětech, moc pěkně jí to ušili.

jamia
18. srp 2015

@monca222 Snad jediná operace prsou, kterou může proplatit pojišťovna, je zmenšení z důvodu bolestí zad způsobených nadměrnou obdařeností. A i to obnáší velké martýrium s revizními lékaři. Víš kolik chudinek by jinak hrálo psychickou újmu, aby dostaly silikony na pokladnu? 😀

shine2015
18. srp 2015

@monca222 myslím že na psychiku to uhrát moc nejde....to by byla totiž snad každá operace .... 😉 ale nasetrit se dá, stejně to není rozhodnutí že dne na den, ale častokrát o plastice žena přemýšlí dlouho......
A pokud mužu někoho doporučit, tak MUDr Horyna. Je velice velice šikovný, hodný ....znám ho z dřívější doby z práce. Pokud se někdy rozhodnu pro prsa, po dětech teda, tak určité k němu......měl i nějaké video na idnes.ona.cz a paní udělal prsa po dětech taky nádherný. Má cit v rukou a vlohy....myslím,že je opravdu dobrý.

PS tedkoukam že je ti 23let.....počkej určité po 35 roku...neuspechej to....

zo_ja
18. srp 2015

Určitě bacha na to, že prsa nevyřeší psych. problém sebepřijetí a sebehodnocení, pracovala bych spíš na tom. Máš jistě jiné přednosti 😉
Až budou prsa, bude Tě trápit něco jinýho.
Plus riziko narkozy, riziko, že se to nepovede, mrkni na nějaký zkažený operace, občas vevnitř praskne silikon, občas je potřeba to měnit, pokud bys ještě chtěla dítě, je to problém při kojení...
Navíc malý se dají dobře řešit vhodnou podprdou a vycpávkou, pokud máš problém, ale o tom to není, ani to, jestli seš vnímána jako sexy nebo ne.
Tyhle hrátky s operacema bych si nechala na opravdový problémy. Mě stačily teda ty operace nutný, úrazy atp.

darusenka
18. srp 2015

Já tě naopak podpořím! od toho tady Koník přece je!!!
Dneska spoustu klinik nabízí i plastiky na splátky, takže jestli víš že na to nenašetříš a pracuješ, můžeš to zkusit i tak. Tady na koníku je i skupinka o plastických operacích a budeš se divit kolik holek už má silikony 🙂 Po dětech je to potřeba! :D Kojení spoustě žen se silikonem nevadí,ale samozřejmě někomu to vadit může. Hlavně po kojení ty prsa pak vypadají přirozeněji.
Důležité je si vybrat dobrou kliniku a zkusit jich i více.

shine2015
18. srp 2015

@darusenka podpořit ano, ale ve 23 letech mi to přijde strašně brzy. Co bude delat za deset patnáct let? Ono se to v místě implantátů zjizvi a nejde donekonečna opravovat a vylepšovat....já bych počkala až po dětech. Ale každé věc. Já teda nejsem moc pro botox a plastiky a vůbec ve věku 20+....přijde mi to strašně brzy.

simonceli
18. srp 2015

Tak na pojistovnu ti to daji kdyz jsi po rakovine prsu ( odstraneni prsu ), cou urcite nejsi. Ja se na pkastiku chystam. Mam mala prsa. Po detech povisla, proste nepekna. Ale jeste kojim a na operaci muzes az rok po ukonceni kojeni. Jsem zatim odhodlana jit. Ale jestli to dotahnu do finale nevim.

monca222
autor
18. srp 2015

Dekuji za nazory. Vim, ze to byla urcite spolecnost. Jen jsem to slysela, proto se ptam jestli je to vubec mozne a urcite netvrdim, ze je. Vim prave, ze pojistovna hradi jen velka prsa, ze zdravotnich duvodu, kvuli zadum atd, ale tohle me prekvapilo, proto jsem chtela vedet co je na tom pravdy.

monca222
autor
18. srp 2015

Zjistuju jen okolnosti a zatim se do toho jeste nehrnu, prave, ze to neni jednoduchce ze vsech stran..finance, operace a celkove duvody co uz tu byli. Jen clovek kdyz je od zakladni skoly tak trochu sikanovan, tak to v nem taky neco zanecha. Pred malou jsem tam aspon neco mela, ale ted je mi i ta nejmensi podprsenka i ta ultra push-up velika..manzel sice tvrdi, ze mu to nevadi, ale ja bych se taky chtela citit fajn..je to zatim rozhodnuti do budoucna a asi stejne az po druhem diteti...ale neni den, kdy by me tam myslenka nenapadla 🙂 jsem rada za vsechny nazory..dekuji 🙂