Plastika prsou - augmentace

tetaodzviratek
21. únor 2017

Ahoj miminky,
Prosím jste tu některé po zvětšení prsů? Mám již domluvený termín, hlídání, práci zařízen, ale čím více čtu tím více se bojím komplikací.. žánry, reoperace atd. Jak jste na tom vy? Jakou techniku zvolili, jak dlouho jste po operaci a spokojeně nespokojené?
Naskudlila jsem si z rodičovské na prsa snů, objednaná jsem k primáři v naším městě a techniku vybal kulatý pod žlázu. Základ mám necelé 1 povislé a dá cca 280-300ml
Moc dekuii

sandi
21. únor 2017

Ahoj,byla jsem na augmentaci 4.1. Mam anatomy 375ml pod sval,zaklad byl zhruba jako ty. Vše v pohodě, dva dny to docela bolelo, pak to postupně ustavalo, tri tydny jsem se šetřila, ale pak už jsem delala vse. Jsem moc spokojena, konecne mam prsa, po jakych jsem cely zivot toužila🙂

tetaodzviratek
autor
26. únor 2017

@sandi děkuji za komentář. To je skvělé! 🙂 Jak dlouho jsi nosila nonstop tu podprsenku?🙂

sandi
26. únor 2017

Tri a pul tydne, pak jsem byla na kontrole a doktor mi rekl, ze uz muzu normalni pradlo, tak jsem hned naběhla do obchodu a nakoupila si novou vybavu a od te doby nosim tu pooperační podprsenku jen na sport (je to sportovni Triaction od Triumphu).

tetaodzviratek
autor
28. únor 2017

Ty jo to je super. U nás se ta stahovací podpěra nosí 3 měsíce v kuse

gabinova
1. bře 2017

Já jsem na tom byla před půl rokem. Bolest chvilku trvala, ale hojilo se mi to hezky. Lékař mi naordinoval pro rychlejší rekonvalescenci wobenzym. Brala jsem ho ale poprvé, tak nedokážu posoudit výsledek, ale dle lékaře se mi to zahojilo rychleji než jiným, co to nebraly.

tetaodzviratek
autor
6. bře 2017

Ten mě také napadl jenže si říkám zda nenávidí imunitu natolik,že tělo pak chce vyloučit implantát jako cizí předmět

nookki
17. led 2018

Holky, a kde jste delali operaci?

emilkamilka
30. říj 2018

a jak moc to bolí a jak dlouho jste bolest pocitovali?

sandi
30. říj 2018

@emilkamilka To je individuální, každá máme prah nekde jinde. První den to bolelo ukrutně, pak to ale celkem rychle ustupovalo.