Holky mate nektera za sebou plastiku nosu? Ten muj mi prijde hrozny a chtela bych ho zmensit..
Ahoj, já byla v 15 letech. Jediné, co mi vadilo bylo, že jsem týden musela dýchat jenom pusou. Nos byl zatampónovaný, v sádře....Takže jsem necítila žádnou chuť a pořád sucho v puse. Ale dá se to přežít, stálo to za to a s výsledkem jsem spokojená.
Je to tvoje volba, ale mne prijdes krasna, aspon podle tehle fotky se mi tvuj nos nezda nijak extra velky. Pri osobnim setkani bych si ho urcite nijak extra nevsimla a neupoutal by me jako "jeeezis, to je obrovsky nos".
Máš pěkný nos. Původně sem si myslela,že je to nějaká fotka PO. Asi je to jenom ve tvé hlavě
nos máš pěknej.. taková plastika je opravdu zbytečná..
Nemám vyloženě plastiku ( já jí nechtěla) ale lámali mi nosní přepážku ze zdravotních důvodů, křivil se mi nos a rovnou mi i plastiku nabízeli, že to co dělali mě je její základ... Zážitek nic moc, celková anestezie, pak nos nacpaný tampony a stejně tekla pořád spousta krve... když to přestalo tak zaschla do těch tamponů, takže přischly k tkáni uvnitř a když mi je vytahovali, tak je museli vytrhat. To jsem sebou málem šlehla. Pak na dva měsíce jsem se měla vyvarovat prudkých pohybů.