Ahoj, pravděpodobně se mi udělal u kostrče píštěl. Začalo to někdy po porodu, pří dlouhém kojení, asi jsem nějak špatně seděla a nějak se to stalo. No nicméně doteď to nijak výrazně nezlobilo, jako věděla jsem, že to tam mám, týden to třeba pobolelo, pak zase dobrý. Poslední měsíc mi to samovolně dvakrát prasklo, před tím prasknutím se to jakoby víc nalilo. Je nějaká možnost, ze se to zhojí samo, vůbec nevím k s tím jít a jestli vůbec s takovou v podstatě banalitou někam chodit. Ráda bych, aby to zmizlo samo, ale nevím, čim to vyřešit.
Určitě na chiru, oni to vyčistí. Ségra to měla, nechtěla s tím nikam jít a zanitilo se to a pak už bolestí nemohla chodit nic..
Dcera ma pistel od narozeni, doktorka rikala, ze jakmile se to nalije, zaniti, zarudne cokoliv, tak hned na chirdu, protoze to pak muze byt nebezpecne. Takze bych radeji frcela na chiru
Banalitou? Ty vole já na konci nemohla o prdel vovadit, natož sedět, ležet, cokoliv a na chirurgii se doslova doplazila! Dojdu si na chirurgii, vyříznou to, vyčistí. Kdyby se to i přes to vrátilo, můžeš zkusit černou mast.
Kamarádka ležela týden na chirurgii. Měla tam trubicku, kterou to teklo ven a jak se to cistilo, trubicku ostupne posunovali ven. Noumala to doma, ale bylo leto, potila se, zaparila si zadek a bylo..nitrozilni atb, rozriznuti a ta trubicka..lezela jen na brise a byla hotova.
Syn nechtěl taky nikam jít a pak se to ze dne na den tak zhoršilo, že byl rád, že ho tam manžel zavezl, s tím si nezahrávej. Nemohl už ani chodit bolestí, chodil to každý den čistit a měl atb.
Nechala jsem to být a pak už jsem nemohla bolesti vydržet. Na chirurgii mi to vyčistili, dali antibiotika a bylo to dobre. Po této zkušenosti už bych to fakt řešila hned, byla to hrozná muka.
Dojdi si na chirurgii, může se to zanítit