Ahoj holky
Prosím měl někdo pískání v uchu od krční páteře? Už třetím týdnem mi piská v uchu. Na ORL jsem byla vše v pořádku.
Na krční páteří mám tedy nějaký nález.
Chodím i na rehabilitace. Není to tedy každý den, ale teď jsem měla klid od pondělka a v noci jsem šla na záchod a zase to začalo. Včera jsem byla na rehábce a opravdu mi dávají zabrat. Mám to prý hrozně vše stuhlé.
Je tu ještě nějaká šance se toho zbavit ? Nebo pomohlo Vám něco ?
Vím, že jsou i případy kdy už to nepřijde a horší se to. Dekuji
@dandaa já nevím jaké je na tohle vyšetření. Byla jsem zatím jen na orl a tam mi rekla, že je opravdu vše v poradku a ze i nádherně slyším.
@nellinka1113 já o tom vím náhodou od známého, jelikož ho trápilo pískání v uších .
@nellinka1113 Kamarádka to má mix od krční páteře a ze stresu. Ubrala tempo a cvičí dle fyzio. A pomohlo to.
@aktakd aha… já jsem teď koukala na lékařskou zprávu. V létě jsem byla na rentgenu a měla jsem podstoupit rehabilitace. Bohužel mi to práce neumožnila. Teď jsem si něco o tom četla a krční obratle které ja mám blokováné tak o tom i píši, ze muže pískat v uších. Zatím chodím na rehabky a příští týden jdu k fyzio. Je pravda, ze poslední 3 měsíce jsem byla dost ve stresu
Tinnitus vyloučen?