Ahojky ženy, mám takový dotaz zda nevíte co by to mohlo být nebo jestli se s tím někdo nesetkal 🙂 už od patka mám menstruační bolesti(MS měla přijít v neděli). A dnes mě píchá na pravé straně břicha cca ve výšce pupíku(pravi vaječník už nemám) máte někdo nějakou zkušenost? Děkuji
@kocila ještě ne není ještě brzy když mám zpoždění teprve druhý den? :(
@uzsinevimrady není brzy já bych na tvém místě ho zkusila i hned
@leila7 dobře děkuji 🙂 já se to bojím připustit .. po našem zlu co jsme prožili
@uzsinevimrady test se dělá první den po vynechání menstruace, takže fakt není brzy (jen pokud by šlo o nepravidelné cykly, tak je potom těžké odhadnut skutečně, kdy je zpoždění).
@uzsinevimrady buď a nebo bohužel zkus držím moc pesticky dej vědět jsem nedočkavá tak šup
@kocila aha dobře moc děkuji za info 🙂 jinak od porodu jsem měla MS pravidelnou
@leila7 dám vědět ale nejdřív musím zajet test koupit 🙂 taky jsem nedočkava.. Po smrti dcery by to byla prvni radostná zpráva 🙂
@uzsinevimrady neboj buď to vyjde nebo ne každá máme něco.my se třeba snažíme už 5 rok a pořád nic tak zkus test a uvidíš.drzim moc pěsti.
@leila7 moc děkuji 😇 budu na vás myslet ať se podari
@uzsinevimradydekuji tak co udělala jsi ho?
@leila7 já ho ještě nemám doma čekám až mi ho dovezou... Ale mám takové pocity v břiše jak kdyby se to mělo spustit.... A pořád běhám na WC jestli náhodou nekrvacim.. já si přijdu jak postižená :( asi jsem vadná co
@uzsinevimrady aha skoda že musíš tak dlouho čekat.no je to divné já taky to měla ale jakmile mi prestalo bolet břicho a nebo špinit tak už jsem věděla že má přichází.tak musíš proto ten test .
@leila7 zatím nekrvacim a test taky nemám :(...
Tak to jo.tak uvidíš.....si ho jdi koupit sama ne
@leila7 Ráda bych ale bydlím tam kde není lékárna a řidičák nemám a kvůli testu se mi pak nechce čekat hodinu na bus 🙂 zítra odpo snoubence doveze na 100%
@uzsinevimrady ahoj, myslím že tam naděje je ❤️. Myslím že každý člověk si jednou v životě vybere to vše špatné a pak přijde už jen to dobré. Takže já věřím že až budeš mít test budeš spokojená ❤️. Myslím na tebe a dej vědět prosím. 😊
@supermatka moc děkuji 🙂... Ale bohužel 😪😪😪😪 je snehobilo
@uzsinevimrady ještě neplač, zkus zítra znovu 😉. Ještě šance je ❤️
@supermatka dnes jsem nezkoušela, zkusím zítra :(.. Achjo docela mě to vzalo už jsem se tesila
@uzsinevimrady neboj, zítra uvidíš. Ale absolutně tě chápu. Já se vždy nemůžu dočkat rána jestli už tam bude duch. Kdyby šlo o první plánované těhu tak bych se chápala ale 4.? No prostě magor 😂. Ale kvůli věku si dáváme jen rok a když se nepodaří tak nic. Před tím my bylo jedno kdy a podařilo se na první dobrou 😄.
@supermatka nam dcera 23hodin po porodu zemřela.... Já se s toho nemůžu nějak dostat a dr mi doporučili ať zkusíme další... Už to Teda teď vypadalo že Joo... A test negativní a MS stále nikde... Jde mi o to že se bojím aby se ve mě něco špatného nedělo.. Miluju děti a nepřežila bych kdybych nemohla mít
@uzsinevimrady to je smutný 😢. Tohle je noční můra každé ženy. Nevěřím že by jsi měla další smůlu, máš už vybráno. Teď už bude jen dobře ❤️
@uzsinevimrady a jak dlouho máš od porodu?... bolest klidně mohla být z ovulace, můžou být cykly rozhozené... a psychika dělá s lidmi hodně...
pokud máš velkou touhu po miminku, doporučuji začít hlídat ovulaci ovulačními testy, test ti ukáže, kdy asi proběhne ovulace a můžete doma načasovat snažení..
pokud cítíš velký stres, že to teď nejde, jsou skvělé Bachovy esence, které tě hodí do klidu...
otěhotněla jsi jednou, určitě se podaří i podruhé...🍀
@supermatka no doufám v to děkuji za úžasny ohlas 🙂
@kocila děkuji 🙂 ovulaci sme právě hlídali a snažili se ve správné dny 🙂 jinak 34mesicu od porodu,
@uzsinevimrady to by už cyklus měl být dávno srovnaný...
asi bych řešila s lékařem, proč to nejde...(pokud se pár snaží více jak 12měsíců a sex je 2-3 týdně a nedaří se, mělo by se to řešit s obvodním gyndařem a nejlépe s odborníky.....)
@kocila už jsme zkoušeli a prý vše ok už jsme byly i na IVF a taky se nepovedlo 😔 ale ve vnitr jsem prý v pořádku... Sex je denně a někdy ne jen jen 1 :(
@uzsinevimrady doporucuje se sex obden,kvuli zralosti spermii-aspon v dobe plodnych dnu,pak si uzivejte dle libosti...
Takze uz mas i ivf za sebou...kolik jsi mela embryi a jake kvality?kolik transferu?.dle toho se da urcit jak hiodne jsou kvalitni vajicka...spermiogram predpokladam je bez problemu..
Mas vysetrenou imunologii?
@kocila ano spermiogram v pořádku 🙂 vajíček 6 a vždy vložený po 2 a kvalita 1.
@uzsinevimrady může být třeba cysta... co těhu test?, zkoušela jsi?