Píchání kolem pupíku. Nemáte zkušenost?

zdenamestan
12. pro 2019

Dobrý večer, máte některá zkušenost s pichanim kolem pupíku? většinou když natáhnu ruce nahoru a nebo když se zvohnu, vždy při nějaký činnosti. Co by to mohlo být? mám i takový tlak v celem bříchu a boej mě honě záda.. Děkuji za rady.

amazonkajanik
12. pro 2019

V prvé řadě dojít k lékaři, ať vypíše doporučení na neuro vyšetření. Vypadá to na nerv v páteři

zdenamestan
autor
13. pro 2019

@amazonkajanik k dr mám v plánu zajít v pondělí, jen jsem chtěla zjistit co mě asi tak čeká.. Děkuji za radu, to by mě nenapadlo! a nevíte jak se pozná kýla? Děkuji

amazonkajanik
13. pro 2019

@zdenamestan kylu břišní mám za to, že prozradí nerovnomerne vypoulene břicho, ale poznám jen triselnou. Mě se stalo před lety, že jsem šla na operaci kvůli podezření na endometriozu, pobodavalo mě v podbřišku nu a tam mi bylo řečeno, že dole to mám v pořádku, takže je to od páteře

zdravuska1989
16. pro 2019

Já měla operovanou kylu pupeční 2x, ani jednou nebylo břicho vyboulene, jen pichani při pohybu, skloneni, sedu atd až při ultrazvuku přišli na kylu, tam byla jasně vidět.... No a potřetí, když se mi udělala v pupíku přímo i boule ale bolestivost úplně stejna, si mysleli že zase kyla ale tentokrát to bylo ložisko endometriozy 🤦‍♀️