Máte někdo zkušenosti s tímhle výrobkem? Marketing má Philips dobře zmáknutý, tak si nejsem jistá, jestli je to skutečně tak zázračný výrobek, nebo je to jenom výsledek jejich reklamy. 🙂
Používáte to někdo? Jste spokojení? A skutečně to nahradí mezizubní kartáčky?
Dost totiž bojuji právě s mezizubními kartáčky a mám problém vybrat nějaké, které by seděly, tak už zvažuji jakékoli další alternativy (i když ta cena je fakt příšerná).
@kexina ahoj, nekupuj. Vyhodené peniaze. Sonicare kefky sú super ale ten airfloss sa im nepodaril. Je to skôr dizajnovka, alebo ak niekam ideš a nechceš brať waterpik & spol. Podľa mňa to je dizajnované pre ľudí ktorí sú často mimo domu. Má to slabý prúd, takže s tým z dlhodobého hľadiska len šudlíš zuby. Ten môj sa pokazil za 6 mesiacov, pretože sa tam usadil kameň. Reklamácia skončila vrátením cashu, že si mám vybrať iný, pretože ten čo som mala už nevyrábali. Ak chceš na čistenie water floss tak určite waterpik, a toto ako doplnok ak veľa cestuješ
@xsenova Necestuju vůbec, ale měla jsem za to, že airfloss je jenom ten od Philipsu... a ono jich je evidentně více. 😀 A ten waterpik je dobrý?
@ela90 Já už vyzkoušela tolik kartáčků a držáků, že jsem fakt jenom krůček k tomu, abych se na to vykašlala úplně, tohle je takový můj pokus o poslední záchranu. Aktuálně mají tyhle pokusy jediný výsledek - dva kazy v mezizubních prostorech (asi se v červnu potento, až mi to bude vrtat).
@kexina pozri na profimede ústne sprchy https://www.profimed.cz/waterpik-ustni-sprcha-u... ja mám doma túto a je super.
Sice to ma celkem silu ten tlak vody co vyleti, ale mezizubni kartacek to opravdu nenahradi.... jo a pri pouzivani je cele nechutne oprskane zrcadlo i kdyz se snazite mit co nejvice privrenou pusu. Takze nam to jen lezi v polici. Dali jsme se cestou poradneho drzaku na mezizubni kartacky a pouzivat i vic velikosti. A i zubar se k tomu vtipne vyjadril ze to neni idealni.