Pharmatex krém (gel). Zkušenosti?

marketkaticha
21. led 2020

Zdravím milé koníkářky 🙂
Ráda bych se zeptala na zkušenosti se spermicidním krémem Pharmatex... 2 roky neberu antikoncepci a provozujeme přerušovanou soulož, což funguje, ale ráda bych někdy příteli dopřála dokončení :D .... Našla jsem tedy tento krém a četla diskuze, ale jsou už třeba 8 let staré, tak bych ráda nějaké novější zkušenosti 🙂 Vím, že to není 100% asi stejně jako již zmíněná přerušovaná soulož, kondomy, pilulky...

denissima
21. led 2020

Ahoj, já mám zkušenost dobrou, zkoušeli jsme krém i globule (ty se mi zdály lepší) a neotěhotněla jsem. Používali jsme to cca 2 roky, plodné dny jsem si nehlídala a nijak jsme se neomezovali.

marketkaticha
autor
21. led 2020

@denissima Já si objednala právě krém, protože jsem nevěděla z těch diskuzí to bylo půl na půl no 🙄 U těch globulí psali že je to pálilo a smrdělo hodně, proto jsem objednala krém... Tak mě zajímalo jestli ten krém je spolehlivý.

denissima
21. led 2020

@marketkaticha Já nevim, no...mě nic nepálilo ani to nesmrdělo. Ten krém je ,myslím, na 10 použití, tak vždycky musíš odebrat jednu dávku, pak skladovat zbytek a aplikátor. Globule je jednorázová, pouze vyhodíš obal 🙂 Je to pohodlnější, ale jinak je to asi jedno.

marketkaticha
autor
21. led 2020

@denissima Děkuji, no jsem zvědavá :D Vždycky jsem brala jen prášky. Nedávno jsme zkusili kondom a hrůza...Jemu se to nelíbilo...Mě úplně "zabilo" to rozbalování :D a už jsem pak neměla chuť :D a celkově to prostě stálo za hovno :D

denissima
21. led 2020

@marketkaticha Tak to tě asi ten Pharmatex "zabije" taky, protože ho musíš nabrat do aplikátoru, aplikovat a ještě 5 minut čekat, jestli si to dobře pamatuju 😀

marketkaticha
autor
21. led 2020

@denissima Tak to zase budu vědět dopředu ale :D... Protože to u nás už dávno není jako že na to vlítneme během 3 vteřin :D Většinou se domlouváme , protože máme těžkou práci tak jestli máme oba dva energii ...jakože dneska by to šlo ne? :D :D

denissima
21. led 2020

@marketkaticha Jo, to znám 😀 V tom případě by ti mohl Pharmatex vyhovovat, uvidíš...My jsme teda pak přešli na kondomy, potom jsem byla těhotná, pak zase kondomy a teď nepoužíváme nic.

marketkaticha
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
denissima
21. led 2020

@marketkaticha No tak to je zvláštní , ale když to tak máte...Tak třeba se vám poštěstí a ten Pharmatex zas až tak spolehlivej nebude 😀

slavkaperla
29. led 2020

@marketkaticha ahoj, pouzivala sem pharmatex (casteji krem). Asi tak 10 let a "fungoval". Otehotnela sem,az kdyz sem vysadila. Ale ted po tehotenstvi mi doktorka doporucovala at pouzivam radsi pharmatex+prerusovanou nebo pharmatex+kondom. Ale pouzivame jen pharmatex, jak driv. A dobry.

misko5
29. led 2020

Ahojky zkušenost mám, my používali čípky dlouho, několik let.. úspěšně..