Patri to k uzkostne poruse,tetanii?
Jsem na materske dovolene a v poslední dobe se mi stava, ze mam takove zvláštní myslenky. Mota se mi to v hlavě. Cetla jsem, ze clovek stravi 25% casu, ze mluvi sam se sebou v duchu a ja kdyz mluvim sama ze sebou, tak se tak v hlavě pletu..Vim, ze ma ke me treba prijit kamradka Zdenka a v duchu si to reknu a predtim me napadnou asi 2 jine jmena. Myslim na jeji dceru a napadnou me 3 jine jmena. Přitom samozřejmě vim jak se jmenuje. Nebo chci jit zavrit okno do loznice a v hlavě si reknu, ze pujdu zavrit okno do kuchyne ne do obyvaku ne do loznice prece. Jako je toho na me hodne, brala jsem kdysi i ad, ze pry mam uzkostnou poruchu a masivni tetanii. Nekdy se pletu i nahlas. Nemam to samozrejme porad. Spim malo,vyceroana jsem urcite. Navic me boli silene bederni a i krcni pater,za krkem me boli hodne. Nekdy mam sto chuti si zase nasadtit antidepresiva,ale celkove se mi do toho nechce.
@merope ja mam dve. Rocni a osmilete. Jako ja nespim prerusovane,spis malo. Chodim spat po pulnoci,kolem pul jedne treba. A rozhodně jsem ve velkem zaprahu,furt tak nejak v napeti bych rekla. Casto na vse sama. Ale i tak se mi to nezda,ja nevim...mela jsem covid na konci zari,tak si rikam jestli i to nema souvislost. Jsem i takova vice pláčtivá..ale to mozna i proto ze si rikam co mi to jako je.
Já jsem po covidu extrémně unavená, tak nic nestíhám a mám sklony se přepínat. A já jak toho mám moc, psychicky to nedávám a jdu do "začarovaný spirály".
Jak máš staré dítě? Není to jenom to, že jsi absolutně mimo z nedostatku spánku? Já měla opravdu mega-problémy kolem 3 měsíců věku dítěte, kdy už fakt nešlo jít z rezerv, nebyly a pořád šílený kolotoč nespaní. Pak se to trošku začlo lepšit - a tím i psychika.