Zdravim,
resim ted panickou poruchu. Snazim se to zatim resit prirodne,ale zatim bez uspechu. Bylo mi doporuceno AD Sertralin. Ma nekdo pozitivni zkusenost? Pomaha to od uzkosti a stresu?
Dekuji
@lenkalubina a jak dlouho trva,nez se objevi zlepseni? A paniku uz nemate?
@lenkalubina a chodite i nekam na terapii?
Omlouvám se za odpověď mimo, ale CBD si zkoušela?
@leniczka23 ano. Porad beru. Asi 2 mesice. Jako nerikam,ze ty prirodni veci nepomohly. Bylo by mi treba hure. Ale porad mam cely den stres a uzkost.
@evulakebula ahaaa, tak moc držím palce ať je brzy lépe 🍀🍀🍀
já teda nevím, léky žádný neberu, ale byla bych docela opatrná na kombinaci antidepresiv a cbd
jestli ti to posvětil psychiatr, tak ok
jestli ale ne, tak bych to konzultovala s tím, kdo ti předepsal ty antidepresiva
mně zabírá dýchání (to jen jako poznámka, že neberu léky)
@evulakebula trvalo to zhruba 6 týdnu...mám je už skoro 15 let. Stav se zlepšil.. zhoršuje to stres,tak bacha na to😉 nebo velké vypětí...začala jsem chodit k psychiatricce, když jsem byla těhotná a muselo se řešit dávkování...už jsem u ní zustala😉
@xxx3d jo dechové cvičení mi taky pomaha👍 hlavně,když cítím neklid😉
@lenkalubina ja jsem prave v zacarovanem kruhu, ja mam cely den nevysvetlitelne stres. Snazim se zjistit z ceho, ale prijde to jen tak. Chvili jsem uplne stastna, ze nechapu, ze jsem mela nejakestavy uzkosti a panicke ataky. A pak to prijde. Stres, stres, stres. Smazim se nejak rozptylit, ale porad to tam citim pri vsem. Az sem vycerpana z toho stresu, tak uz to telo nedava, psychika taky ne a uderi zachvat paniky. Ten mi tak sezere veskerou energii, ze uz jsem uplne gumova. Pani psychiatricka mi doporucila, pokud budu chtit tak ten Sentralin, at ttochu funguju a muzu na sobe pracovat. Spis by me doporucila na nejake sezeni u psychoterapeuta, ze to bude chtit vyresit trauma z detstvi. Ja mam proste z tech AD, ze to nepomuze, nejak moc nechapu, jak se potom budu citit. Jestli me to nezmeni uplne k nepoznani. Ale pry jsou ta AD jedny z nejslabsich... a take se bojim toho, abych to neuzivala pak cely zivot 😮
@evulakebula to je těžké říct.. zklidní vas to prostě.. terapie jsou dobrá vec do toho běžte 😉
@evulakebula ano...beru tohle nebo asentru...