Ahojte, dnes jsem po delší době měla panickou ataku, už jsem ji párkrát měla ale nikdy jsem pak nebyla tak unavená. Je tu někdo, kdo to prožívá a co děláte po ? Jdete si lehnout, spát, nebo?
Většinou jsem po ní byla v pohodě, ulevilo se mi ale teď je to zvláštní... Děkuji
Měla jsem 2x a z jedné jsem byla odepsaná na další dva dny...
Zazila som to parkrat v zivote a ano, unava po tom je sialena, nejak to vzdy doklepem a idem spat.. zaujimavost- mam paniku z lietania, nikdy nezaspim v lietadle ani ked som letela 11 hodin v noci. Ale po hroznych turbulenciach kedy som zazila nieco na styl panickej ataky, som na polhodinu v podstate odpadla
@werik153 To mě mrzí, já jsem dnes byla úplně mimo, vyčerpaná, pořád bych spala
Vzdy silena unava. Naposled se mi jeste opakovala po asi 10 hodinach od te prvni a toho jsem byla vyrizena jeste 2 dny. Je fakt, ze to byly obe silne ataky, ktere se mi nepovedlo rozdychat a usmernit vcas.
Únava,vyčerpanost a bolesti svalů 🥺
Ahoj. Trpím na ně denodenně, jsem schopná z nich zvracet a jsou nezvladatelné, nikam se nedostanu. Doporučuju dokud jsi ve fázi, kdy je to ještě celkem klidné s tím začít něco dělat, obecně se vyklidnit, zkusit meditace, dýchací cvičení, aromaterapie, cvičit. Zkrátka dělat vše pro to, aby se to neprohlubovalo, ať nedopadnete jako já 🙂 Pak už je těžké to zvrátit. Pokud je to jen nárazová záležitost a netrpíte na to často, určitě odpočinek, nebo třeba vanu s nějakým voňavým olejíčkem, seriál co vás vyklidní, zaběhat si a rozptýlit se od starostí a zkusit najít spouštěč, aby se s tím dalo pracovat.. 🙂 Občas pomůže i si třeba nahlas zanadávat :D
Jo, byla jsem po nich hrozně unavená. A spala, nebo ležela